2. dec 2005 18:38
Ali ve kdo besedilo od TIHO JE NOČKA PRIŠLA,S POLNIMI JERBASI SNA.....to uspavanko sem pela za lahko noč mojima otrokoma,zdaj bi jo pa sin rad prepeval svojemu šestmesečniku,pa sem pozabila besedilo.LP Aki
2. dec 2005 18:38
Ali ve kdo besedilo od TIHO JE NOČKA PRIŠLA,S POLNIMI JERBASI SNA.....to uspavanko sem pela za lahko noč mojima otrokoma,zdaj bi jo pa sin rad prepeval svojemu šestmesečniku,pa sem pozabila besedilo.LP Aki
2. dec 2005 19:20
11. TIHO JE NOČKA PRIŠLA (W. A. Mozart) Tiho je nočka prišla, s polnimi jerbasi sna; psiček je repek spodvil, čriček je gosli spustil, zajček je v grmu postlal, mesec na nebu zaspal, mamica le še bedi, njen mali ___ (ali mala ___ ipd.) pa spi. Zgoraj na nebu lebdi, tisoč prav drobnih luči; luna z veliko glavo, vlada med njimi mehko, slavcu le vroče srce, ne da zaspati do dne, mamica le še bedi, njen mali ___ (ali mala ___ ipd.) pa spi. jade
2. dec 2005 19:20
Dobila sem jo pa tukaj je zelo lepo urejeno in ogroooooomno pesmic. http://friends.s5.net/tanja/otro%C5%A1ke%20pesmice/ http://friends.s5.net/tanja/linki/otroski%20koticek Tukaj so pa ostale. jade Sporočilo je spremenil(a) jade dne 02. dec 2005 19:23:06
3. dec 2005 19:51
Tale stran je pa res super! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
16. feb 2006 16:03
Res, širok repertoar pesmic. Ko bi imela internet, ko je bil moj fant še majhen! Pa tudi "srečati" toliko prijaznih ljudi ni hec! Sama sem se spomnila še ene, ki je bila uporabna pri jutranjem oblačenju: Cepetambel cepeta: Kam je leva noga ušla? Leva noga tipitu, v skrivališču je: KU KU! Cepetambel se jezi: Desne noge ni in ni! Desna noga tipitu, v skrivališču je: KU KU! Cepetambel cepeta: Kam je leva roka ušla? Leva roka tipitu, v skrivališču................ To je to, je pa res, da nima nobene melodije. Srečno, pa veliko zabave! Vrana
16. feb 2006 17:38
So kje dodane melodije? Veliko se jih spomnim, nekaj jih je pa ušlo iz spomina. Predvsem tiste od Bitenca so lepe... Verjetno pa bo treba kar v knjižnico... Atina
23. feb 2006 18:48
Sem se spomnila še ene: Škorčki zamorčki so prileteli, od juga od sončka so vsi zagoreli. Z Jurčkom prijateljčkom škorčka kramljata, o jugu, o sončku, žgolita, čebljata. Vsrcu je ženki Škorki hudo, gozd je še mrtev, gnezdec ne bo. Jurček, prijateljček, hiško zgradi, na tepko medenko jo pritrdi. Škorec zakliče: Ženka, poglej! To je naš domek, izvoli naprej. Vrana
25. feb 2006 22:12
Jaz pa imam na mobitelu, ko me kdo kliče in ne dvignem takoj, pesmico Metuljček, cekinček, ti moj potepinček, kje si pa bil...Mamamia mamamia
26. feb 2006 9:35
Melodije skupaj z besedili sta v vsaj nekaj knjigah, ki jih dobite v knjižnici, jih kupite, si jih sposodite...: - Ciciban poje (priložen tudi CD), - Otroška pesmarica (tudi s CD-jem), - Daj, daj srček nazaja, - Biba spet leze,... ... najbrž obstaja še kaka, samo se zdajle res ne spomnim... Kar malo v knjižnico ali kako knjigarno pobrskati...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučni pire iz rumene buče
Vitlof s sirom