19. dec 2005 7:50
Ja palčka je prava,meni tudi ni najbolj dišala.Ena je rekla da samo sladkor dodaja in da jo ima že več kot leto dni. LP Teka
19. dec 2005 7:50
Ja palčka je prava,meni tudi ni najbolj dišala.Ena je rekla da samo sladkor dodaja in da jo ima že več kot leto dni. LP Teka
19. dec 2005 18:58
Jaz sem to rekla in res drži. Palčka diši pravzaprav v nedogled. Pravzaprav diši sladkor, ki se navzame arome, sploh ni primerljivo z vanilin sladkorjem (ki mu je dodana umetna aroma). Jamie pa priporoča, da palčko s sladkorjem temeljito zmeljemo v multipraktiku, presejemo in imamo veliko lepo dišečega sladkorja. Nisem preizkusila, se držim kar moje variante. smrkolina, preveri, ali sladkor že diši, to je po moje najboljša varianta. Najbrž po par dneh že lepo diši. Sporoči, če je tako. rimljanka Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 19. dec 2005 18:59:38
20. dec 2005 1:06
Diši, pa še kako. Palčko sem prerezala na pol po dolžini in izpraskala sredico ter dala vse skupaj v sladkor. Vsake toliko dobro pretresem in res lepo diši. Dušanka
25. dec 2005 10:58
berti je napisal/a: |
-Sladkor v prahu lahko pripravimo tako, da zmeljemo navadni kristalni sladkor v mlinčku za kavo. LP berti |
2. feb 2006 10:44
mogoče ve kdo kako naj očistim tepih skoraj bele barve iz bombažnih niti - ročno tkan. Poskusila sem na snegu vendar rezultat ni tak kot bi želela. Ve mogoče kdo? Lep pozdrav ROMANAD
2. feb 2006 10:56
Še jaz imam eno vprašanje - A je kdo že slišal za to, da se da v pralni stroj, ko se pere puhovke in ostale bunde, žogica za namizni tenis??? Moji šefici je to omenila ena najstnica. Loni Makaroni
2. feb 2006 11:17
ROMANAD je napisal/a: |
mogoče ve kdo kako naj očistim tepih skoraj bele barve iz bombažnih niti - ročno tkan. Poskusila sem na snegu vendar rezultat ni tak kot bi želela. Ve mogoče kdo? Lep pozdrav ROMANAD |
2. feb 2006 11:26
Še jaz imam en nasvet. Ko tolčem meso za zrezke, dam čez meso polivinilasto vrečko, da ne šprica povsod naokrog.
2. feb 2006 11:26
Loni je napisal/a: |
Še jaz imam eno vprašanje - A je kdo že slišal za to, da se da v pralni stroj, ko se pere puhovke in ostale bunde, žogica za namizni tenis??? Moji šefici je to omenila ena najstnica. Loni Makaroni |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kraljevska jajčka s holandsko omako
Eksotični suši