16. nov 2005 10:20
Se mi je posrecilo. Tule lahko preverite njune preverjene recepte, ki jih tudi jaz uporabljam... http://www.channel4.com/life/microsites/H/how_clean_i julia
16. nov 2005 10:20
Se mi je posrecilo. Tule lahko preverite njune preverjene recepte, ki jih tudi jaz uporabljam... http://www.channel4.com/life/microsites/H/how_clean_i julia
16. nov 2005 11:43
Vse polno trikov - nekaj jih že poznam.... Imam pa vprašanje, ki ne spada ravno pod te trike: Kako očistiti porumenele nohte pri kadilcih. Ženske, si jih lahko nalakiramo - kaj pa moški No, če kdo ve, naj sporoči!
16. nov 2005 12:00
Poskusi z limono,ta pomaga tudi za zobe pri kadilcih Teka
17. nov 2005 21:58
terlikar 1 je napisal/a: |
Zasmojeno posodo najlepše očistimo,če jo namočimo z raztopino pecilnega praška.Bakrena posoda se nalepše opere z mešanico soli in kisa.Fižol se hitreje skuha,če mu dodamo noževo konico sode bikarbone.[prismojeno][kuhan] Bernarda |
18. nov 2005 12:08
http://www.didyouknow.org/slovenija/info/cookingtipsslo Koristni nasveti za kuhanje Vesna Leben
18. nov 2005 12:41
Ali ima katera nasvet (trik) za lažje čiščenje pečice???? To me čaka že nekaj tednov, pa se ne spravim :P MissLady
18. nov 2005 13:09
Uf Vesna, tole je pa dobra novica glede čiščenja pečice Dušanka
20. nov 2005 4:16
ŠE MOJ PRISPEVEK: - preden sadje zamrznemo (jagode, borovnice, maline...), ga potresemo s sladkorjem- tako sadje obdrži lepšo barvo - sladka smetana je zelo okusna, če jo stepemo z žlico medu. MJAMI! - kadar nam biskvitno testo poči ali se zlomi, mesto preloma namažemo s stepenim beljakom in stisnemo skupaj - sveža trdo kuhana jajce se lepo lupijo, če jih pred lupljenjem za kratek čas damo v zamrzovalnik - če nam v hladilniku ostaja odprta kisla ali sladka smetana, jo nadevamo v model za ledene kocke in zamrznemo.. tako imamo vedno pri roki smetano za različne omake. Zamrznjene kocke shranimo v plastičnih vrečkah v zamrzovalniku. Enako delamo tudi z vinom! Lahko pa med smetano ali vino zamešamo še sesekljana zelišča (peteršilj, drobnjak,...) in prav tako zamrznemo. Za zimske mesece imamo tako na zalogi dovolj skoraj svežih zelišč. - kocke ledu za različne koktajle bodo še posebej lepe, če vodo zamrznemo skupaj z različnim sadjem (borovnicami, malinami, višnjami, koščki različnega sadja...) - kuhinjsko desko, na kateri smo sekljali jed z močnim vonjem (npr. ribe), natremo z limono in tako odstranimo močen vonj rozanec
21. nov 2005 8:00
Kako lahko iz pečice naredimo krušno peč? Na dno pečice damo nizko opeko,segrejemo skupaj z pečico in kruh zvrnemo na opeko. TekaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jaffa torta
Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)