16. nov 2005 5:42
Palačinke so rahlejše, če se doda malo kisle vode. Migla
16. nov 2005 5:42
Palačinke so rahlejše, če se doda malo kisle vode. Migla
16. nov 2005 7:24
Usnjeno sedežno garnituro očistimo tudi z otroškim mlekom za telo. Julia kakšen vazelin pa uporabite-labelo? ANJA
16. nov 2005 8:25
Pri nas se kupi vazelin (petroleum jelly ali cisti navaden vazelin) v posodicah, dobi se kjerkoli, ne vem za Slovenijo, vendar sem prepricana, da ga v lekarni imajo. Za Anjo julia
16. nov 2005 8:34
Vazelin imajo v trgovinah DM in Muller, je pa v rumenih posodicah z belim pokrovčkom. lp, Marija
16. nov 2005 9:13
Limono se pusti v pomivalnem stroju, v tem je bistvo. Enkrat sem gledala nemško oddajo o tem, kaj vse se da narediti z limonami v gospodinjstvu, bi si jih lahko več zapomnila. Loni Makaroni
16. nov 2005 10:15
Ja Loni, imas prav glede Tv. Mi imamo eno oddajo, imenuje se How clean is your house. Tam dve zenski obiskujeta najbolj umazana stanovanja v Britaniji (verjemi, ni jih malo!!!!-Slovenci smo super cisti v primerjavi....) in z ekipo pospravita in ocistita stanovanje do sijaja. Pri tem uporabljata samo oz. v glavnem domace in naravne izdelke in ne mores verjet kaj vse ocistita s le-temi. Bom poskusila najti se kaj vec... julia
16. nov 2005 10:20
Se mi je posrecilo. Tule lahko preverite njune preverjene recepte, ki jih tudi jaz uporabljam... http://www.channel4.com/life/microsites/H/how_clean_i julia
16. nov 2005 11:43
Vse polno trikov - nekaj jih že poznam.... Imam pa vprašanje, ki ne spada ravno pod te trike: Kako očistiti porumenele nohte pri kadilcih. Ženske, si jih lahko nalakiramo - kaj pa moški No, če kdo ve, naj sporoči!
16. nov 2005 12:00
Poskusi z limono,ta pomaga tudi za zobe pri kadilcih Teka
17. nov 2005 21:58
terlikar 1 je napisal/a: |
Zasmojeno posodo najlepše očistimo,če jo namočimo z raztopino pecilnega praška.Bakrena posoda se nalepše opere z mešanico soli in kisa.Fižol se hitreje skuha,če mu dodamo noževo konico sode bikarbone.[prismojeno][kuhan] Bernarda |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pad Thai s piščancem
Slana pita (Salty pie)