2. jan 2014 11:58
jaz tube do konca izpraznim tako, da jih podrgnem ob rob mize (ampak se mi zdi, da sem to nekje že napisala - no, pa saj ne bo škode, če bo napisano dvakrat).
lp
cervus
2. jan 2014 11:58
jaz tube do konca izpraznim tako, da jih podrgnem ob rob mize (ampak se mi zdi, da sem to nekje že napisala - no, pa saj ne bo škode, če bo napisano dvakrat).
lp
cervus
2. jan 2014 12:21
Ko se mudi/ni drugega čistila pri roki, ploščice v kopalnici in kuhinji pomijem tako, da jih poškropim s stelexom in obrišem z vlažno krpo na brisalcu za tla. Tudi laminat je že dobil podoben tretma. Rezultat morda ni za v revije z notranjim interierjem, očiščeno pa je vseeno.
Viva Meier
2. jan 2014 19:24
Ko sem včeraj zvečer razpihnila sveče se je vosek razlil po steklu in mizi.Danes sem ga zdrgnila s plastično lopatico, ki jo uporabljam za razmazanje smetane ali očiščenje pulta po kakšnem testu, moki...Na koncu sem obrisala z alkoholom in madežev ni.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
2. jan 2014 22:18
Mene pa zanima. kako uporabite tatarski biftek, če ga ne porabite do datuma uporabe.
noht
2. jan 2014 23:35
Surovega ga nikakor ne smeš uporabit po preteku roka,lahko pa postekleniš čebulo,obvezno na maslu,dodaš biftek in vse skupaj pocvereš da ga toplotno obdelaš,daš na krožnik,zraven še jajce na oko in to je to..
Vrtejbenka
3. jan 2014 8:50
noht je napisal/a: |
Mene pa zanima. kako uporabite tatarski biftek, če ga ne porabite do datuma uporabe.
|
To je pa eden problemov, ki se pri nas ne more niti pojavit ... namreč, komajda mine rok prirpave, ga že skorajda ni več ...
mamamia
3. jan 2014 8:53
mamamia je napisal/a: |
To je pa eden problemov, ki se pri nas ne more niti pojavit ... namreč, komajda mine rok prirpave, ga že skorajda ni več ... mamamia |
Zdej pa ne vem...al je predober al ga je pa premal
LP, V.
3. jan 2014 11:31
Tale pripomoček me je že večkrat rešil.Tako enostaven je in učinkovit pri stepanju,ker uniči vse grudice.Večkrat ga uporabim pri kuhanju bešamela,mase za palačinke,pudinga, tudi pregoste kreme za torte mi je rešil.
suziqatro
3. jan 2014 11:41
Sva že dve, suziqatro Še najbolj prav pride ob kuhanju krem, ker doseže vse robove posode.
lp
mzm
3. jan 2014 12:22
Metlico sem dobila kot darilo Miklavža.Leto sem jaz kopirala idejo in obdarila mlade gospodinje(cena pa 1 euro).
suziqatroKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | rimljanka |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Peresniki z omako puttanesca
Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)