18. feb 2008 19:03
jelenckova, če te pečejo oči zaradi čebule, daj roko - notranjo stran zapestaja pod curek mrzle vode (pod pipo) ! pomaga ! lp
jelenckova, če te pečejo oči zaradi čebule, daj roko - notranjo stran zapestaja pod curek mrzle vode (pod pipo) ! pomaga ! lp
Simona84 je napisal/a: |
Meni cvetača dobesedno smrdi po prešvicanih nogavicah Lep dan in veliko se smejte |
Jaz večkrat kuham kakšne obare - čorbe z veliko zelenjave. En prijatelj, če takrat pride na obisk, pravi, da ga vonj spominja na staro mamo, ko je kuhala za prašiče.
ežoj
18. feb 2008 19:05
Robida je napisal/a: |
jelenckova, če te pečejo oči zaradi čebule, daj roko - notranjo stran zapestaja pod curek mrzle vode (pod pipo) ! pomaga ! lp |
18. feb 2008 19:08
A ja, glede čebule ( jelenckova ), pomaga zagotovo, da zagotoviš prepih nad čebulo, talo da se ti ne " kadi " naravnost v " učke ".
ežoj
18. feb 2008 19:08
ežoj je napisal/a: | ||
Jaz večkrat kuham kakšne obare - čorbe z veliko zelenjave. En prijatelj, če takrat pride na obisk, pravi, da ga vonj spominja na staro mamo, ko je kuhala za prašiče.
ežoj |
Ežoj to meni reče mož, če kuham zelenjavno juho. Zdaj pa ne vem a je to kompliment al ne...
jade
18. feb 2008 19:09
Ej ti moj virtualni kolega poglej še piševa istočasno.
jade
18. feb 2008 21:48
smrkolina je napisal/a: |
Ali se s coca colo odstranijo tudi rjasti madeži na oblačilih (BELIH !!!) Pozdrav smrkolina |
18. feb 2008 21:59
ežoj je napisal/a: |
A ja, glede čebule ( jelenckova ), pomaga zagotovo, da zagotoviš prepih nad čebulo, talo da se ti ne " kadi " naravnost v " učke ". ežoj |
18. feb 2008 22:59
cila jaz imam čebulo VEDNO v hladilniku, pa ko jo režem se mi oči vseeno solzijo :) ycrna
19. feb 2008 5:38
ycrna je napisal/a: |
cila jaz imam čebulo VEDNO v hladilniku, pa ko jo režem se mi oči vseeno solzijo :) ycrna |
Izgleda, da smo različno občutljivi. Kadar režem čebulo iz hladilnika, nimam prav nobenih težav, če je pa par ur na pultu, pa takoj. A je mogoče odvisno tudi od vrste čebule? Uporabljam v glavnem rumeno.
CilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučna juha s kokosovim mlekom
Bananin puding z vanilijevimi rogljički