9. sep 2006 15:21
JAMONI je napisal/a: |
Pri AMWAY-u imamo v prodaji 5-delni komplet pekačev iz silikona za ceno 7. 474 SIT!
JAMONI |
Samo toliko, da bo jasno... Da ne oglašuje preko teh strani neka uboga gospa, ki ji to pomaga preživeti, kot so me preko ZS opozorili nekateri dobronamerni obiskovalci. Po zgornjem stavku je razvidno, da gre za komericialne oglase podjetja, kolikor jaz razumem slovnico. Vašemu podjetju in vam svetujem, naj razmisli o možnosti komercialnega oglaševanja preko teh strani.
Iz opisa dela vašega podjetja: Amway je podjetje, ki se ukvarja z mrežnim marketingom. Njegovi Samostojni nosilci posla (SNP-ji) imajo dobiček od trženja izdelkov in storitev strankam, pa tudi od trženja izdelkov in storitev tistih oseb, ki so jih sponzorirali.
Torej tržite preko Kulinarika.net, kajne? Ste plačali oglas? Očitno ne... Danes sem brisal in zaklenil preko 20 vaših sporočil. Naslednjič ne bo izbrisano le sporočilo, ampak tudi vi!
Takšen način poslovanja, kot ga ima vaše podjetje, torej vsiljivost, zavito v lepe besede, slabo prenašam. Prodajo preko "nasvetov" na tej strani pa še težje. In mislim, da je moja edina napaka ta, da sem vas tako dolgo toleriral.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije