15. nov 2005 9:49
tamara1 je napisal/a: |
Je, to je ta stran Julija ali lahko prosim napišeš, kako narediš link. Vem da se je o tem že pisalo, samo nikoli si nisem zapisala. Hvala v naprej Tamara |
15. nov 2005 9:49
tamara1 je napisal/a: |
Je, to je ta stran Julija ali lahko prosim napišeš, kako narediš link. Vem da se je o tem že pisalo, samo nikoli si nisem zapisala. Hvala v naprej Tamara |
15. nov 2005 9:55
Trikotna oklepaja (><) za linke sta potrebna samo na med.over.net. Tule na kulinariki jih pa ne rabiš dajat... tjas
15. nov 2005 19:49
Tjaš, prav imaš. Tudi jaz sem to zasledila samo na med.over.net. Ampak nikoli ne veš, kdaj ti znanje prav pride. lp Julija
15. nov 2005 20:53
Še enostavneje je, če z levim gumbom miške označiš tekst, potem pritisneš ctrl in c hkrati, greš tja, kamor želš prilepiti tekst, tam pritisneš ctrl in v hkrati. To je vse. In še to: vaja dela mojstra, ponovitve pa utrjujejo spomin. Če pozabiš, pa vprašaš, pa je. rimljanka
16. nov 2005 10:28
rozanec, meni padejo kolački iz silikonskega pekača (če ni bil v pomivalnem stroju) lepo ven kar takoj. Priporočljivo jih je vsaj čisto malo ohladit, ker so vroči zelo krhki in se hitro razletijo, ampak jaz tega svojega nasveta nikoli ne upoštevam, ker imam par lačnih fantov za hrbtom, ki tega ne bi dopustili:) Zelo enostavno jih vzameš ven, če z eno roko pritisneš na dno, z drugo pa ga zgoraj vzameš ven, saj kar skoči ven, boš videla, je super zadeva:) Veri
21. nov 2005 11:25
Veri je napisal/a: |
rozanec, pred prvo uporabo moras silikonski pekac namastit z oljem. če ga nisi, ni nič izgubljeno, samo dobro ga operi in zdaj namasti, potem pa ga peri samo na roke in bo ostal tak malo masten na otip in na takega se nič ne prime. Če je "čisto čist" se pa prime nanj, vsaj na te od Tescome (oranžni in sivi). Probaj še 1x, škoda je pekač stran vršt, ker bo čisto lepo delal, boš videla! Veri |
21. nov 2005 19:12
Ni zakaj! Sem ful vesela, da je lepo ratalo in da si se oglasila! V bazi je kar nekaj receptov za mafine(moja zaenkrat samo dva, bom dala še kakega gor, čim najdem malo časa), boš mela kaj sprobavat:) Peči še zame, nam je pečica crknila:( Dober tek! PS: aja, danes sem prebrala en citat: "Znanstveno dokazano je, da 14 od 10ih osebkov, ljubi čokolado;)" Veri
22. nov 2005 9:52
Tjaš, me je predhodnica malo ujezila s spakedranščino, zato takšen odgovor. Ker pred to debato o silikonskih pekačih še nisem slišal, mi ni dalo miru in sem si v Tušu kupil en "srček" od Oetkerja , cena 999 sit. Sem navdušen, testo lepo pade ven, tudi ko je testo nadevano s kremo ter prelito z želejem, se da tortica lepo in brez poškodb vzeti iz modela. Edina zamera modelu je ta, da je premali oz. je za pol mase. lp
24. nov 2005 11:01
Julya je napisal/a: |
Je tale pravi? <http://www.html.si/slo/index.php?cid=659> lp Julija |
24. nov 2005 11:03
Očitno sem res za v Butale link deluje ko ga pošlješ. Vedno je enkrat prvič LP Tamara tamara1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Čarobna zelena torta
Krompirjevi kroketi Saint-Florentin