11. jun 2007 12:05
Kozmeja, hvala za odgovor! Si pa res pravi knjižni molj - bravo! jasna
11. jun 2007 12:05
Kozmeja, hvala za odgovor! Si pa res pravi knjižni molj - bravo! jasna
11. jun 2007 13:05
Včeraj začela brati knjigo Janeza Drnovška, Misli o življenju in zavedanju. Ali jo je katera že prebrala ? Kaj menite? dzoana
11. jun 2007 13:32
Kot ste mi svetovali sem prebrala :ROJENA IZ TVOJEGA ŽIVLJENJA in od Pearl Buck : Skrita roža. Pri obeh sem jokala, zlasti pri prvi...ampak sta res dobri!
11. jun 2007 13:39
Tudi jaz komaj čakam, da bom prišla na sled knjigi Dedu na sledi. S Paasilino sem se prvič srečala, ko so njegovega Tulečega mlinarja kot podlistek objavljali v časopisu Delo. Še zdaj imam spravljene izrezke, vsak dan pa sem podlistek prebrala tudi svojemu možu. Bil je prav zanimiv obred in čudovito branje. Hvala Jasna za pohvalo, že od majhnega so me knjige fascinirale in tako je tudi zdaj. Včasih se moram kar prisilit, da odložim knjigo in rajši živim svoje življenje in ne življenja junakov iz knjige... Kozmeja
11. jun 2007 16:04
mamamia
11. jun 2007 17:16
Zlatko Blažič: Zgodovina moje heroinske odvisnosti. Naslov pove vse, izredno zanimiva, vsaj meni. krka
11. jun 2007 17:39
Vidim, da mamamia bere zelo skrivne reči.
rimljanka
26. jun 2007 10:53
VEROVNIKA je napisal/a: |
Romana Berni je izdala novo knjigo, že šesto, z naslovom Ljubezen ni le beseda. Ali jo je katera že prebrala? Veronika |
26. jun 2007 18:31
prebrala Jančerjev roman Katarina, pav in jezuit. Zelo priporočam. mimika
26. jun 2007 20:34
pred kratkim sem prebrala knjigo,ki žal ni napisano ime avtorja,ker je hotela biti anonimna-je resnična izpoved,naslov pa je IZPOVED IZ HAREMA.zanimiva in hkrati resnična. romi1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Vitlof s sirom
Poke skleda z lososom