23. jul 2014 11:31
Prijetno počitniško branje (slovenska avtorica): Erika Erikson, Izgubljena v ljubezni
rdkapica
23. jul 2014 11:31
Prijetno počitniško branje (slovenska avtorica): Erika Erikson, Izgubljena v ljubezni
rdkapica
24. jul 2014 17:39
Saj ne vem, a naj dam link za trailer med filme ali med knjige:
https://www.youtube.com/watch?v=SfZWFDs0LxA
Vanja
24. jul 2014 17:49
Berem super knjigo, roman v romanu, bi lahko rekla, prepletata se sedanji čas in pozni srednji vek, junaki so isti, ker je to domišljija glavne osebe. Napisano s pretanjenim posluhom za romantiko, celotno zgodbo spremljaš brez diha, krhke dame, junaški vitezi, melanholični pubertetniki - ni da ni! Odlično za vsak okus! Še naslov - Hči Lune. Že naslov je grozotno romantičen in skrivnosten, se vam ne zdi? Sicer o astronomiji ni veliko govora, ampak mislim, da boste tudi brez vesoljsko - zvezdnih vložkov preživeli. Edina sled vesoljstva - moonburgerji.
lp
cervus
24. jul 2014 18:01
elaphus je napisal/a: |
Še naslov - Hči Lune. Že naslov je grozotno romantičen in skrivnosten, se vam ne zdi? Sicer o astronomiji ni veliko govora, ampak mislim, da boste tudi brez vesoljsko - zvezdnih vložkov preživeli. Edina sled vesoljstva - moonburgerji. lp
|
Kaj pa če bi dala še ime avtorja? A je to od Dese Muck?
Vanja
24. jul 2014 19:08
Ja, Hči lune je napisala Desa Muck .
Berem pa počitniško čtivo z naslovom Angeli in demoni, Dana Browna. Že ko sem ga prebrala prvič me je očaral
Fora
26. jul 2014 0:29
Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Kaj pa če bi dala še ime avtorja? A je to od Dese Muck? |
No ja, lahko bi bilo tudi od Desiderie Muckejske.
lp
cervus
26. jul 2014 7:21
Čisto padel v pisanje JANJE VIDMAR!! AAAAAAAA, noro. Ker pa je moje rudne grudi soimenjakinja, pa še toliko bolj obožujem pisanje.
IZGUBLJENJA AVTOCESTA, FURIJA, MANCA&ROCK
Za spremljavo pa še:
VITAN MAL: Ta grajski
To zgoraj imam za malco, drugače pa v primerih DETEKTIVA GERHARDA SELBE od Bernhard Schlink
1. avg 2014 8:01
Prebrala Petdeset odtenkov, zame malce preveč pocukrano čtivo.
181604
1. avg 2014 12:25
MBrando je napisal/a: |
Čisto padel v pisanje JANJE VIDMAR!! AAAAAAAA, noro. Ker pa je moje rudne grudi soimenjakinja, pa še toliko bolj obožujem pisanje. |
Ob priložnosti preberi še Debeluško in Princesko z napako. Krasne knjige
NaturensGalleri
1. avg 2014 19:23
Ravnokar sem prebrala triler Preden zaspim, S.J. Watsona. Super zgodba.
ForaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Marmorni kolač
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom