10. sep 2013 19:42
Margaret Mazzantini : Novorojen Odlična knjiga, od prve strani do konca. Priporočam!
londonska rezina
10. sep 2013 19:42
Margaret Mazzantini : Novorojen Odlična knjiga, od prve strani do konca. Priporočam!
londonska rezina
10. sep 2013 20:24
Berem Cristine Marion Fraser: Rhanna
zoyaa*
14. sep 2013 9:25
Daniel Gilbert: Stumbling on happyness
Resnično toplo priporočam; spoznali boste, zakaj ste in zakaj niste srečni, in kako drugi vseeno ponavadi niso kaj dosti krivi (kdor pričakuje priročnik "kako postati in ostati srečen v 10 lekcijah" pa naj raje niti ne poskuša).
Sonja
15. sep 2013 21:17
Darilo števil, japonske pisateljice Yoko Ogawa.
Zgodba o hišni pomočnici, ki skrbi za ostarelega profesorja matematike. Zgodba je tekoča brez posebnih zapletov, jo pa težko odložiš. Prebrala sem jo v dveh dneh.
V mojem otroštvu je v naši hiši poleg nas pet živela še očetova teta, nato pa še mamina mama in ti trenutki so bili zame neprecenljivi. Starejši lahko v fazi odraščanja otroku veliko podarijo. Me veselim, da je tako zgodbo pisateljica spravila na papir. Sploh v današnjem času, ko starejše z izgovorom, da nimamo časa niti zase kaj šele za njih, postavljamo na stranski tir.
Vedno me pa zbode naslovnica, ki se nikakor ne ujema z vsebino.
Suzi
15. sep 2013 23:27
[citat=--londonska rezina--]
Se strinjam, zgodba o ljubezni in vojni v BIH, nabita s čustvi. V kratkem si bom ogledala še film.
Sicer pa sem nazadnje prebrala OB TEBI (Jojo Moyes) - roman, ki se te tudi dotakne.
Noemi
16. sep 2013 15:13
Berem knjigo Danielle Stell: Zvezda
zoyaa*
16. sep 2013 15:34
Maurice Druon: Železni kralj (1. knjiga od zbirke sedmih - Prekleti kralji). Že tretjič in vedno me potegne.
JJ
16. sep 2013 20:53
Sandra Brown..Nebeška vročica 1,2...
lp goga
17. sep 2013 5:52
Tess Gerritsen - Ledeni grob
Binko83
17. sep 2013 11:04
Danes bom začela: Feri Lainšček
- Ločil bom peno od valov in
- Ki jo je megla prinesla
babka1951Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento
Jabolčne kremšnite