9. avg 2013 19:34
Johm Updike: Čarovnice iz Eastwicka
Ko bereš knjigo, vidiš, da je Jack N. res car.
Sonja
9. avg 2013 19:34
Johm Updike: Čarovnice iz Eastwicka
Ko bereš knjigo, vidiš, da je Jack N. res car.
Sonja
10. avg 2013 16:37
Nicholas Sparks: poslednja pesem, talisman, najboljše v meni, varno zavetje in zdaj še angleško, ki še ni prevedena A walk to remember. Priporočam vseh 5 knjig. Res čudovite zgodbe.
petra.petra
13. avg 2013 21:07
Liz Jensen- Deveto življenje Louisa Draxa
Sophie Kinsela- Strastna zapravljivka. Mi je bila tudi všeč, čeprav mi je šla ženska vmes na živce. Pa kaj zapravljaš, če nimaš keša. Kako pa si sledijo naslovi nadaljevnja zapravljivke?
Denes sem prišla do konca 1 dela Tujke- Diana Gabaldon. Čaka me še 2 del, vmes pa še Štoparski vodnik po galaksiji.
katti
13. avg 2013 21:25
katti je napisal/a: |
Kako pa si sledijo naslovi nadaljevnja zapravljivke?
|
1. Strastna zapravljivka
2. Strastna zapravljivka osvoji Manhattan
3. Strastna zapravljivka se poroči
4. Strastna zapravljivka in njena sestra
5. Strastna zapravljivka in njen ortok
6. Mala strastna zapravljivka
Sem jih prebrala že nekaj časa nazaj in so mi bile zelo fajn za tko vmes...take posrečene. Sedaj pa še vedno berem Pattersona - Klub preiskovalk umorov : 1.del - Umor in 2. del - Priložnost, vmes še Predana in Prevzeta, oba dela sta od Silvie Day ( tretjega dela Prepletena pa v naši knjižnici še ni :( ), sedaj pa bom začela Menih, ki je prodal svojega ferrarija.
angie :)
13. avg 2013 21:32
Danes dokončala Jugoslavija, moja dežela (Goran Vojnović), mi je bila zelo všeč.
Naslednja pa je Angeli vesolja (Einar Mar Gudmundsson) za bralno značko.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
13. avg 2013 22:59
Liza Marklund..Paradiž..
lp goga
14. avg 2013 17:41
Jaz sem danes iz knjižnice prinesla:
Sandra Brown - Zajtrk v postelji
Nicholas Sparks - Usodni ovinek
Varno zavetje
Sophie Kinsella - Usodna nedelja
babka1951
15. avg 2013 18:04
Prebrala knjigo NIHČE - Mehmedalija Alića. Knjiga res ni literarni biser, je pa odkrit in dobronameren prikaz novejše zgodovine. Vse tiste, ki imate rade resnične zgodbe, ki jih opisujejo razne žrtve nasilja iz Afrike, Azije in ne vem od kod vse, preberite česa smo sposobni mi SLOVENCI.
vikica
5. sep 2013 15:14
Kar neke čudne knjige zadnje čase izbiram
Robin Sharma: Skrivna pisma meniha, ki je prodal svojega Ferrarija ( Zgodba o tem, kako najti moč, da bi živeli zares polno življenje...)
Stephanie Laurens: Zapeljivčeva ponudba
babka1951
5. sep 2013 16:59
Anne Fortier: Julija (malo drugačna zgodba o Romeu in Juliji).
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kitajski kruh
Sladki rogljiči