21. feb 2013 15:24
Aja..no ,jaz takoj na luštno reč pomisli...punce mogoče imate prav,da ne misliva iste..
lp goga
21. feb 2013 15:24
Aja..no ,jaz takoj na luštno reč pomisli...punce mogoče imate prav,da ne misliva iste..
lp goga
21. feb 2013 15:38
gogad je napisal/a: | ||
Dobimo se v slaščičarni je zelo posebna knjiga....me je prijelo tortice pečt...
|
gogad, hvala lepa, že vidim, da jo bom jaz morala potem ene 5x prebrat , saj pečem in kaj sčaram, ampak torte mi pa nekako ne sedejo
babka1951
22. feb 2013 1:04
gogad je napisal/a: |
Zakaj pa naj bi bila bizarna?
|
se opravičujem, čeprav se nimam za kaj, pač moje mnenje...meni je. Si prebrala? In ja...:) mislim da vsi na isto trilogijo mislimo...
Vesna555
22. feb 2013 7:44
Vesna555, kot sem že parkrat napisala - precenjena knjiga. Se strinjam s tabo ...
Binko83
22. feb 2013 7:52
Neizmerno uživam kar v 3 knjigah in PREDVSEM te zimsko/počitniške razmere mi dajo tisti "ekstra" da se počutim kot nekje na daljnem, daljnem severu, srkam čaj, zavit sem v dekico in izmenično prebiram te knjige. Zraven domači piškoti in popoldnevi/večeri so perfektni.
Who needs TV anyway?!?!
Jezernik, Božidar : Kava : čarobni napoj
Ostan, Iztok : Beljakovine za življenje in smrt : [prezrte raziskave in dogme o optimizaciji uživanja beljakovin]
McDougall, Christopher : Rojeni za tek : skrito pleme, ultratekači in največja tekma, ki je svet ni videl
25. feb 2013 17:32
Berem "NE BREZ MOJE SESTRE", avtoric Celeste Jones, Kristine Jones in Juliane Buhring.
To je resnična zgodba o otroštvu avtoric znotraj verske sekte Božji otroci tam nekje v hipijevskih časih prejšnjega stoletja.
Berem in zraven škripam z zobmi od besa zaradi neskončne neumnosti in zlobe odraslih.
bršljanka
25. feb 2013 17:44
Pravkar prebrala Varno zavetje, avtorja Nicolasa Sparksa.
Mi je všeč, ker je malo drugačna od ostalih njegovih knjig, kljub temu pa z lepim koncem ...
Klarka
25. feb 2013 17:50
Digital photography masterclass Tom Anga ter Exposure Davida Prakla. 2 knjigi o fotografiji, ki me poleg kuhanja blazno veseli :D.
Mamka Bršljanka
25. feb 2013 19:14
Sylvia Day - Predana
Binko83
25. feb 2013 20:13
Julie Garwood: Odrešitev....
lp gogaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Pohorska omleta