14. feb 2013 8:38
JanisJoplin je napisal/a: |
Mary Higgins Clark - Kje si zdaj? Napeto.... Naslednje bodo pa od Avgusta Demšarja. Se že prav veselim
|
Janis, a je prevedena v slovenščino? Sem zadnjo njeno prebrala Deklici v modrem iz leta 2007.
lp
uv
14. feb 2013 8:38
JanisJoplin je napisal/a: |
Mary Higgins Clark - Kje si zdaj? Napeto.... Naslednje bodo pa od Avgusta Demšarja. Se že prav veselim
|
Janis, a je prevedena v slovenščino? Sem zadnjo njeno prebrala Deklici v modrem iz leta 2007.
lp
uv
14. feb 2013 19:23
Hvala cervus! Res je tako kakor piše Manca Košir!
adalbert
15. feb 2013 14:15
Warm Bodies (Isaac Marion)
Prva knjiga o zombijih, ki sem jo prebrala v (ne ravno kratkem) življenju. Prepričale so me zelo dobre ocene na Amazonu. Zgodba je v bistvu love story med zombijem (v zgodnji fazi trohnenja, ) in živim dekletom. Prva polovica knjige je prav zanimiva, rešitev zapleta pa (za mene) ne preveč. Sledi tudi film.
sonci
15. feb 2013 14:36
uv je napisal/a: | ||
lp
|
Ja, ampak jaz sem jo brala v Izbranih romanih od Reader's digest. So še 4 drugi romani zraven, pa malo je skrajšano (to sem dobila, sama ne bi kupovala česa takega). Ampak predvidevam, da je bil že preveden v slovenščinov celoti.
JJ
15. feb 2013 20:03
@Cila - v naši predmestni knjižnici v prestolnici ovitkov knjig, še ne plastificirajo.
Končno dobila in na mah prebrala Vdovec in Petelinčka od Kluuna, zdaj grem pa malo na pot duhovnosti:
Elisabeth Kuebler Ross - Kolo življenja
babka1951
17. feb 2013 13:13
Rosamund Lupton: Sestra
Super psihološki krimič. Pretekli teden sem bila kronično neprespana zaradi njega :)
rag_doll
17. feb 2013 16:00
Anders De La Motte - Igra
Binko83
17. feb 2013 21:25
Boris Akunin...Ahilova smrt..
lp goga
18. feb 2013 16:14
Kolo življenja je prebrana, zdaj pa za danes zvečer kolebam med dvema, kaj naj najprej začnem:
Jurij Rithen - Sanje v megli, Zimska vrtnica...........
bom prebrala par strani vsake in se nato odločila, lep teden vam želim
babka1951
18. feb 2013 20:20
No, če boš kot prvo začela brati par strani Zimske vrtnice, je že jasno, da do prvih strani Sanj v megli sploh ne boš prišla, dokler ne bo vrtnica prebrana.....
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špargljeve blazinice
Curry riž s tofujem