30. dec 2012 19:05
pravkar prebrala To noč sem jo videl, od Jančarja,
priporočam, ni pa ravno praznično branje, zdaj pa me čaka Cavazza, pa vmes nekaj bolj lahkih berem,
zdajle imam Resnica o tebi - Marissa Hill
tabu
30. dec 2012 19:05
pravkar prebrala To noč sem jo videl, od Jančarja,
priporočam, ni pa ravno praznično branje, zdaj pa me čaka Cavazza, pa vmes nekaj bolj lahkih berem,
zdajle imam Resnica o tebi - Marissa Hill
tabu
30. dec 2012 20:05
Prebrala Dvojnico od Tess Gerritsen.
Začenjam Magov dnevnik (Paulo Coelho).
Noemi
31. dec 2012 13:20
V teh dneh sem prebrala nič kaj praznično branje,resnične zgodbe genocida nad človeštvom.
Preživela da pričujem
Tek za zmajem
Pretresljivo!!
adalbert
31. dec 2012 15:29
A. Trstenjak: Človek v ravnotežju
31. dec 2012 16:08
Tudi jaz sem prejšnji teden prebrala Tek za zmajem. Zelo ganljiva zgodba, super branje!
aby
31. dec 2012 18:23
Trenutno berem: Razdalja med nama od Thrity Umrigar.
emmy
2. jan 2013 10:13
JACQUELINE PASCARL, Bila sem princesa
Čudovita in zelo pretresljiva knjiga, napisana po resničnih dogodkih. Priporočam!
leny
2. jan 2013 11:45
aby je napisal/a: |
Tudi jaz sem prejšnji teden prebrala Tek za zmajem. Zelo ganljiva zgodba, super branje! aby |
Sem si pa končno našla film, tako da se ga že veselim. In še avdio knjigo za v avto.
Trenutno berem Gaudijev ključ, mešani občutki.
Pred tem Jodi Picoult - Change of Heart; Jodi pač ne razočara.
rag_doll
7. jan 2013 10:46
Saj kar nekaj preberem a ravno vse ni takega žanra, da bi se hvalila . Nekatere druge, sicer zanimive in poučne, gredo kar nekako mimo. Vsake toliko časa pa mi je kakšna posebej všeč zaradi humornega pristopa kot recimo Klub vražjih mamic - Kerstin Gier ali zaradi nekoliko drugačnega podajanja Ti povem zgodbo - Jorge Bucay.
Cila
7. jan 2013 16:14
Cila je napisal/a: |
Saj kar nekaj preberem a ravno vse ni takega žanra, da bi se hvalila . y.
|
Ojej, saj se ne hvalimo tu gor s prebranimi knjigami - samo ideje dajemo, kaj se še lahko prebere. Sem vesela, da je tako, ker sem prebrala kar nekaj knjig, ki jih drugače ne bi. So bile pa vseh žanrov - lahkotne, vesele, žalostne, meni nerazumljive.....nekatere sem odložila po prebrani polovici (ok, precej redko, no), druge sem dobesedno "požrla" in hodila v službo s podočnjaki do kolen.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pistacijeve rolice
Enostavna zelena juha