15. dec 2012 14:01
GLOBAL,7 DNI, 2x 5 PRIJATELJEV... praznično, sproščujoče, prijetno
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
15. dec 2012 14:01
GLOBAL,7 DNI, 2x 5 PRIJATELJEV... praznično, sproščujoče, prijetno
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
16. dec 2012 18:45
prebrala triologijo Petdeset odtenkov...potem še Diamanti so dekletovi najboljši prijatelji. Sedaj pa berem Brezskrbno: jo Nesbo...
Binko83
16. dec 2012 19:15
Binko83 je napisal/a: |
prebrala triologijo Petdeset odtenkov...potem še Diamanti so dekletovi najboljši prijatelji. Sedaj pa berem Brezskrbono: jo Nesbo...
|
in kakšna se ti zdi ta Petdeset odtenkov....? Sem končno prišla na vrsto v knjižnjici, včeraj malo začela pa mi kar nekam ne potegne....hvale je toliko da bi morala biti olala...je vredna tolike hvale?
angie :)
17. dec 2012 7:34
50 odtenkov je čisto precenjenih. mene niso potegnile, ampak sem jih pač prebrala - ker sem začela. čisto navadna zgodba, s klasičnim koncem, ki meni niti ni preveč všeč...AMPAK, to je samo moje mnenje...
Binko83
17. dec 2012 19:12
Danes sem si prinesla iz knjižnice knjigo "Narezki in prigrizki v domači kuhinji" od Pierra Pfisterja.
Vauu, koliko idej za prihajajoče praznične dni. "Slastne" fotografije.
bršljanka
27. dec 2012 19:29
NAČRTOVANA LJUBEZEN, Sherry Thomas
ljubezenska zgodba malce drugače, dogaja se konec 19. stoletja; tekoče branje
še eno lahkotno branje; malce drugačna vsebina: RESNICA O MELODY BROWNE, Lisa Jewell ... vsebina
dobro se berejo tudi knjige od "Sophie Kinsella kot Madeleine Wickham", niso tako osladne kot o Zapravljivki
npr. POROČNI DAN ... vsebina
27. dec 2012 22:26
Kathryn Stockett: Služkinje
alehim
28. dec 2012 9:06
Camilla Läckberg: Pridigar - kriminalka, zelo priporočam. V nasi knjiznici niso zavedene kot nadaljevanje in sem zacela pravzaprav brati z zadnjega konca. Priporocam naslednji vrstni red: Ledena princesa, Pridigar, Kamnosek
LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"
28. dec 2012 11:00
Jo Nesbo-Pentagram...Krimi triler..
lp goga
29. dec 2012 14:45
Čudak Rowan avtorice Julie Hearn.
mojezlatoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mango cheesecake brez peke
Sadne rezine s slivami