11. mar 2010 9:18
Rong Jiang: Volcji totem - super knjiga. Ni bila zastonj nagrajena. LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"
11. mar 2010 9:18
Rong Jiang: Volcji totem - super knjiga. Ni bila zastonj nagrajena. LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"
11. mar 2010 9:40
rimljanka je napisal/a: | ||
Uh, nisi edina, imam podobne probleme. Vonja se ne boš znebila, se je zažrl v papir. [nagelj] rimljanka |
11. mar 2010 15:56
Katti, kolikor je meni znano, sta četri in peti del normalno v dveh knjigah. In nič bolj debeli kot one prej. Zgodba je pa že malo razvlečena, ampak upam, da te to ne bo odvrnilo od branja.
lp
cervus
11. mar 2010 20:16
Prijateljica mi je rekla, da ima vsak del dve knjigi, bom pa točno vedla, ko bom imela doma. Že sedaj so nekateri opisi prav dolgi in še ponavljajo se, ampak meni so knjige kljub temu všeč. No, bomo videli, kako bo. [sreca] katti
16. mar 2010 16:51
Prinesla iz knjižnijice, bom začela danes...ene jo zelo hvalijo in zgleda, da je naval, ker sem jo morala rezervirat... http://www.mimovrste.com/artikel/1400383322/mu-pac-ni- Priložnosti od Jackie Collins - 2. dela angie
19. mar 2010 19:44
Pozdravljene! Prosim, pomagajte mi razrešiti ,,trd oreh,,. Soseda mi je pripovedovala o knjigi-resnična zgodba, katero naj bi napisala slovenska pisateljica. Govori o trpljenju družine, katere oče je pijanec. Nikakor ne morem do nje, saj ne ve naslova, oziroma naslov, katerega mi je povedala ni pravi. Hvala in lep večer še naprej! j04
19. mar 2010 20:25
j04, a bi se dalo še malo več o vsebini napisat? polovica, če ne več slovenskih pisateljic (pa pisateljev tudi, se mi zdi), je pisala o očetu, ki je pijanec in o trpljenju družine....
lp
cervus
19. mar 2010 22:17
Gospa,katera mi je to pripovedovala je rekla, da je to resnična zgodba hčere, katera je pisala o materi , kako jo je oče trpinčil in mislim tudi na koncu umoril. j04 Sporočilo je spremenil(a) j04 dne 19. 2010 22:19
21. mar 2010 16:13
Letos imajo maturanti za prebrati knjigo "Francoski testament". Jo je katera že prebrala, kaj menite o njej?
5. apr 2010 20:12
Kraljevina izza tančice-o svakinji Osame bin Ladna,njenem življenju v Savdski Arabiji... Trenutno pa Umori v jazbečevem dolu-Caroline Graham in Avtizem-kako najti pot iz tega blodnjaka tatamKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bowla s kozicami
Jabolka v srajčki