25. feb 2010 12:01
Danes končala z branjem knjige "Padli angeli" pisateljice Nore Roberts. Res napeto in dobro branje. Priporočam!
25. feb 2010 12:01
Danes končala z branjem knjige "Padli angeli" pisateljice Nore Roberts. Res napeto in dobro branje. Priporočam!
26. feb 2010 7:30
Slavčeva kletka Volk in golobica Lakica
26. feb 2010 8:39
Berem po vaših priporočilih... Anais Nin Henry in June, se mi ni dopadla Elbie Lotter To sem jaz Ana, kruta, ampak zelo mi je bila všeč Trenutno berem: Klub fantazija - Joan Elizabeth Lloyd Žgečkljiv napet erotični roman Teka
26. feb 2010 21:03
Mary Balogh-Temni angel(še na začetku) Pravkar prebrala Izgubljeni simbol!Po dolgem času sem si kupla knjigo in mi ni žal tatam
1. mar 2010 13:17
Zmenkarije.com, žal samo elektronska knjiga in za izposojo je na voljo samo v Ljubljanski knjižnici. Sicer pa kar berljiva. Aisha
2. mar 2010 8:02
Susan Elizabeth Phillips - lov na nevesto. hmm.. berljiva, duhovita.. komaj čakam, da bov marcu prevedena tudi druga njena knjiga reci da. Tina
2. mar 2010 9:10
J. M. Erre, Pazite se psa. Resnicno dobra, priporocam! http://www.didakta.si/e-knjigarna/leposlovje/proza/ LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"
3. mar 2010 14:14
Lov na nevesto sem prebrala prejšnji teden in mi je bila zelo všeč..res je berljiva. Sedaj pa berem Shujšajte z ljubimcem od Eve Cassady in jo kar požiram in razmišljam o shujševalni... http://trgovina.siol.net/oddelki/knjige/izd_840_978961 angie
3. mar 2010 18:25
Najnovejšo uspešnico: Ežojevo potovanje v Čile (prej "Dopust 2010") - je supeeeer, priporočam, edina težava je, ker izhaja v nadaljevanjih, pa jih je komaj za dočakat!!!!!!!
lp
cervus
3. mar 2010 18:43
Neznosna lahkost bivanja - Milan Kundera. l e aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burito palačinke z lososom
Svaljki s čemaževim pestom