12. jan 2010 13:27
Košičkove knjige, kar po vrsti, sem jih dobila na posodo. Trenutno Človek, imej se rad. Loni Makaroni
12. jan 2010 13:27
Košičkove knjige, kar po vrsti, sem jih dobila na posodo. Trenutno Človek, imej se rad. Loni Makaroni
12. jan 2010 14:09
Siba Shakib: Afganistan, kamor se Bor pride le zjokat - prestresljiva življenjska zgodba Afganistanke Širin-Gol o boju za preživetje, vojni, ljubezni... res za zjokat neny111
12. jan 2010 14:14
... da nadaljujem: pred to knjigo sem prebrala pa Bil sem le majhen deček, Richard McCann. Petletni Richard ter njegove tri sestrice se zbudijo, iščejo in kličejo mamo, toda mame ni... Žalostna zgodba o ukradenem otroštvu in krutem odraščanju. Zdaj bi brala pa že spet kaj veselega in hecnega - kaj predlagate? neny111
15. jan 2010 9:36
Pravkar berem knjigo Carmen Bin Ladin, svakinje Osame Bin Ladna. Knjiga ima naslov: Kraljevina izza tančice: Moje življenje v Savdski Arabiji. To je knjiga, ki prinaša vpogled v strogi muslimanski svet, kjer so ženske obravnavane kot predmeti. Človek se sploh ne more poistovetiti z njihovim načinom življenja. Zanimiva knjiga, ni kaj. daga
15. jan 2010 10:02
Tudi jaz priporočam knjigo Carman Bin Ladin. Zanimiva, poučna in berljiva.
16. jan 2010 8:24
neny jaz trenutno berem IŠČEM IMPOTENTNEGA MOŽA Gaby Hauptmann- hecna. Ta bo zate. Sem pa zadnje čase prebrala še ŽIVA ZAŽGANA-Souvad, USODNI OVINEK, NIČ NI VEČNO- Sidney Sheldon (od tega pisatelja so mi vse knjige všeč) naslednja pa bo: Ian Fleming-VOHUN KI ME JE LJUBIL JAMES BOND Teka
17. jan 2010 13:29
Zaključila z najnovejšo od Pattersona-6.žrtev Sedaj me čaka Gaudijev ključ-je že katera brala?? tatam
17. jan 2010 17:05
Priporočam knjigo Devet poletij - najina sredozemska odisejada, pisateljice Rine Huber. Po diagnozi rak, za katerega se ne ve kako po napredoval in koliko let življenja še ima, se kirurg in profesorica v zrelih letih odločita za predčasno upokojitev. Prodata svoj dom v Avstraliji, si kupita jadrnico in z njo potujeta po Sredozemskem morju, kar so njune mladostne sanje. Knjiga je polna opisov obiskanih krajev, borbe z morjem, moževo boleznijo in toplim odnosom med zakoncema.
17. jan 2010 18:33
Mali otok, priporočam. Duhovita, bralna, čustvena knjiga. Moja četrta kariera, od M.Klevišar...je lahko opora v težjih časih ali pa za razmislek v katerihkolih časih. neva eva
20. jan 2010 11:17
Kluun - Pride ženska k zdravniku in Vdovec zima13Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem
Tajska rdeča curry pasta