29. jul 2009 11:26
Adams: Štoparski vodnik po galaksiji. Odštekana, zelo zabavna. Sheldon: Diamantna dinastija. Zelo berljiva, kot vse njegove jedert
29. jul 2009 11:26
Adams: Štoparski vodnik po galaksiji. Odštekana, zelo zabavna. Sheldon: Diamantna dinastija. Zelo berljiva, kot vse njegove jedert
2. avg 2009 17:42
Ali mi lahko kdo napiše vrstni red Harryja Potterja? Kako si po vrsti sledijo knjige? mrdica
2. avg 2009 17:58
Veronika Seles:Nezvestoba lp, dotjama dotjama
2. avg 2009 18:37
mrdica je napisal/a: |
Ali mi lahko kdo napiše vrstni red Harryja Potterja? Kako si po vrsti sledijo knjige? mrdica |
Upam, da je pravilno: Kamen modrosti; Dvorana skrivnosti; Jetnik iz Azkabana; Ognjeni kelih; Feniksov red; Polkrvni princ; Svetinje smrti.
lp
cervus
2. avg 2009 18:44
Hvala, elaphus. Spravljam se jih brati, zato me je zanimalo. mrdica
2. avg 2009 18:57
Saviano: Gomora. sem nekje na strani 200, da bom prišla do konca se bom mogla pa kr prisilit k branju bannanna_v_slo ;)
2. avg 2009 19:09
Na dušek prebrala Kafkino juho in Nevarno kuharijo. Kafkina juha malce spominja, po strukturi knjige, na Knjigo mrtvih našega Marka Zorka. Najprej recept, potem zgodba v povezavi z receptom. A mi je Zorkova veliko bolj všeč, veliko več iskrivosti, nagajivosti, duhovitosti in ironije najdem v njej. Nevarna kuharija je pa ljubka kulinarično-erotična dogodivščina iz vročih Aten in z vročimi Grki v glavnih vlogah. Vredno branja, ni kaj. Ob knjigi sta vredni branja. Zdaj sem pa pri Portnoyevi tožbi, ta je manj lahkotna od prejšnjih dveh, a zanimiva, vsaj začetne strani. Mamamia mamamia
3. avg 2009 20:08
Še pod vtisom avstralskih prostranstev,njene divjine, zgodovine naseljence , povrhu še zgodba ki potegne da prebereš na eks.Priporočam Tamara Mc Kinley "Poletna bliskovica". adalbert
3. avg 2009 21:05
Moje dopustniško branje
Julie Garwood-Razkošje časti,Odkupnina
Kathleen E.Woodiwiss-Cvet na reki.......Ljubezenski.....
Douglas Preston-Kodeks.....Pustolovski....Lov za skrivnostnim majevskim zakladom...
Še krimi....Ian Rankin-Krvave skomine...
Na Hrvaškem kupljena Nora Roberts-Tri suđenice...So pa knjige na Hrvaškem cenejše kot pri nas...
lp gogaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom
Tortelini z bučkami in slanino