22. jul 2009 20:12
Ravno prebrala: Druga stran zgodbe, avtorica Marian Keyes in Poletna bliskavica od Tamare McKinley Obe dobri, bolj lahko poletno branje. Priporočam. korenckova
22. jul 2009 20:12
Ravno prebrala: Druga stran zgodbe, avtorica Marian Keyes in Poletna bliskavica od Tamare McKinley Obe dobri, bolj lahko poletno branje. Priporočam. korenckova
22. jul 2009 22:05
Dan Brown: Angels and demons (vem,zlajnano ampak meni je všeč) Roncolino
23. jul 2009 7:58
Kathleen Woodiwiss:Cvet na reki (poletno branje ) kalcicl
24. jul 2009 10:19
Amanda Quick - Prevara Glavna junakinja preučuje stare legende o izgubljenih zakladih...ko lepega dne v njeno knjižnico vstopi privlačni tujec in osvoji njeno srce...zgodba postane napeta vendar je tudi romantična in se mi zdi zelo primerna za lahkotno poletno branje. angie
24. jul 2009 11:07
B. Schlink: Bralec
saša
24. jul 2009 11:28
Tudi jaz sem že v poletnem branju-
Noah Charney : Tat umetnin (kriminalka)
Fay Weldon: Dekameron v toplicah (meni super zabavne zgodbice različnih žensk, ki se znajdejo same v luksuznih toplicah)
Mojca
24. jul 2009 13:47
Dobesedno "požrla" na dopustu: "Jaz ubijam" od enega Italjana in "Trinajsta zgodba" od ene ženske. Eh avtorji so mi vedno šibka točka. Sem pa obe res prebavila v enem dihu, nisem mogla nehat. Sploh Jaz ubijam je res hud krimič. - pa Angeli vsakdanjega dne od mojega ljubega čeha Veinwigha (upam da je prav napisan)- vglavnem avtorja Čudovitih pasjih časov in Letoviščarjev - pa Hladen golaž in toplo pivo od enega Slovenca (khmm Jani Mlakar mogoče??) zelo zabavno - pa Dej mi ta keš od ene češke? taksistke v NY, zelo urbano branje, malo kruto. - pa še ene dve, ki sem ju očitno pozabila. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca
24. jul 2009 18:38
Nathaniel Hawthorne - Škrlatno znamenje - en stavek me že dva dni spravlja ob živce, pa se sprašujem, če je Gradišnik prebral za sabo Delo (je not Čefurji raus, če ima slučajno kdo rezervacijo v knjižnici čez eno leto)
28. jul 2009 22:46
Dacia Maraini: dolgo življenje marianne Ucria Amanda Quick: Prevara Roncolino
29. jul 2009 7:27
lučka v snegu http://www.emka.si/artikel/352117/Lucka-v-snegu Jeffrey Archer - Kane in Abel - Izgubljena hči ti dve knjigi govorita isto zgodbo, v prvi (dva dela) zgodba moških ki se na smrt sovražita in poskušata uničiti drug drugega, v druzgi zgodba njunih otrok, ki se zaljubita in sta zato izločena iz družine klavdijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučni mufini s kremastim nadevom
Široki rezanci z grahovim pestom