8. nov 2008 21:37
Ne, elči, po naše... Odlična knjiga, danes smo razvozljali Jožetovo poreklo...
tulka
8. nov 2008 21:37
Ne, elči, po naše... Odlična knjiga, danes smo razvozljali Jožetovo poreklo...
tulka
8. nov 2008 21:48
tulka, resno???? A nam izdaš poreklo tega tvojega Jožeta? A si morda ugotovila, da je Jožica???? Pri kunah nikoli ne veš. A ni razlika v številu kosti njih okostja? Če se hudo ne motim, jih imajo oni eno veš kot one. Drži???
rimljanka - zasebno mnenje
8. nov 2008 21:56
Khaled Hosseini - Tisoč veličastnih sonc in Tek za zmajem - pravkar prebrala eno za drugo, obe fantastični - ene najboljših knjig, kar sem jih prebrala. VesnaG Vesna
8. nov 2008 21:57
tulka pravi, da je kuna zlatica in ji je malo prej šla jajca nest - no, ne sama.....
Lp
cervus
8. nov 2008 22:03
Berem knjigo : Babičini nasveti za dom (zdravje ,nega telesa, gopodinjstvo, kuhinja , vrt ) Milži
8. nov 2008 22:52
Ta teden sem prebrala Marley & jaz (John Grogan). Po novem moja najljubša. Priporočam vsem, ki imate radi pse. :) MancaS
9. nov 2008 1:14
Pred kratkim prebrala od Romane Berni Vsiljivka Lina,sedaj berem Srčne zgodbe od Roy Goreya jancika
9. nov 2008 1:42
Nazadnje sem prebrala vse tri knjige avtorice Corinne Hoffmann - Bela Masajka, Zbogom Afrika ter Vrnitev v Barsaloi. Odlično branje, bi ga priporočila vsakomur. Te knjige so ene izmed tistih, ki jih prebereš "na dušek"..kar ne moreš nehat lp NaturensGalleri
9. nov 2008 7:02
Proporočam: John Shors: Pod marmornim nebom šmentana muha
9. nov 2008 8:29
Robert Ludlum-Bournov ultimat.Vohunski triler,napeto do skrajnosti. lp gogaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami
Praženo zelje s krvavicami in krompirjem