2. nov 2008 20:47
No danes zvečer sem prebrala svojemu sinu Alica v čudežni deželi, že ene par krat. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
2. nov 2008 20:47
No danes zvečer sem prebrala svojemu sinu Alica v čudežni deželi, že ene par krat. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
3. nov 2008 11:09
Luči na odprtem morju - Zgodbe iz Grčije Knjiga prinaša zgodbe devetnajstih grških pripovednikov, ki so ustvarjali od 80. let devetnajstega stoletja pa do 60. let 20 stoletja. Zgodbe o morju, življenju, ljubezni, uničujočih strasteh, ki so vse po vrsti žalostne, a hkrati zelo lepe. Orhan Pamuk - Bela trdnjava Sicer zanimiva in lepo berljiva knjiga, ki pa me ni ravno navdušila. Ime mi je rdeča mi je bila boljša. magnolija
7. nov 2008 16:23
Ravno sem prebrala knjigo Osmi poverjenik (Renato Baretić). Super knjiga, vredna branja. jedert
7. nov 2008 17:33
Ravnokar prebrala predzadnjo kjigo o Potterju, vmes oo Azre Širovnik-Zakon za ovinkom sedaj čakam na zadnjo ( Harry Potter ) trenutno nimajo nobene v knjižnici, vmes pa prebiram: Tracy Quan- Dnevnik prostitutke iz Manhattna John Grogan- Marley & jaz andreja č.
7. nov 2008 17:46
Trenutno: popolna zmešnjava ( skrite koristi nereda ) E. Abrahamsona in D. Freedmana, pa upam, da kakšna članica kulinarike tudi.
ežoj
7. nov 2008 18:18
you mean somebody actually wrote a book about ME ??:)))) lp, proxima
7. nov 2008 18:31
Ne dobesedno o tebi, ker je precej opisov moje urejenosti.
pa, drugač, zelo v redu knjiga ( založba vale novak ).
Prvo poglavje se začne s citiranjem Einsteina ( to je en nemški žid, ki se je preselil v Ameriko ):
Če neurejena pisalna miza kaže na neurejene misli, na kaj torej kaže prazna miza?
ežoj
7. nov 2008 18:53
Kako si upaš dvomiti, ežoj??? Pa v praksi tudi preizkuša. Sem slišala nekaj o tem...
rimljanka - zasebno mnenje
7. nov 2008 19:05
Berem: Zveri: Kune, od: Kryštufek, Krže, Honigsfeld in Leskovic
tulka
8. nov 2008 21:08
In ingliš??
LP
cervus
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Najboljši limonini razpokančki
Bučni pire iz rumene buče