29. apr 2011 17:55
Prebrala Hotel Zagorje Ivane Simić Bodrožić; pripoved o odraščajočem dekletu, rojenem v Vukovarju, vojna in povojna doživljanja... Dokaj prijetno branje, čeprav sem se knjige s strahom lotila.
Ava
29. apr 2011 17:55
Prebrala Hotel Zagorje Ivane Simić Bodrožić; pripoved o odraščajočem dekletu, rojenem v Vukovarju, vojna in povojna doživljanja... Dokaj prijetno branje, čeprav sem se knjige s strahom lotila.
Ava
12. maj 2011 10:44
Kathleen Mcgowan - Pričakovana
mi je bila všeč,
sedaj pa čakam še Knjigo ljubezni.
katti
12. maj 2011 12:16
Strahovlada (Micahel Crichton) - dobra, kot vse njegove.
Barka (Morrison Boyd) - zelo priporocam.
LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"
12. maj 2011 12:30
Gier Kerstin: Nespodobna ponudba (oziroma kaj smo pripravljeni narediti za milijon eurov) - prebrala na mah - PRIPOROČAM
Zdaj pa me čaka Trmoglavka - komaj čakam!
lep bralni pozdrav
matejaoz
12. maj 2011 16:03
JAz danes berem LAdy, v petek pa spet Glorijo. Mamamia
mamamia
12. maj 2011 16:11
Svinjske nogice (Tadej Golob), Zadnje predavanje (Randy Pausch) in Eno leto vdova (John Irving).
13. maj 2011 15:23
Rada imam Demšarja in zdaj sem prebrala njegovo četrto knjigo Evropa. Luštna, berljiva. Začela sem brat ****ing Berlin, ki je na seznamu za bralno značko in menim, da bo kar zanimiva branje. Ne bom imela nič proti, če bo vikend bom kisel in moker, imam še 5 dobrih knjig "na lagru".
neny111
13. maj 2011 17:27
Sophie Kinsella: Strastna zapravljivka, Strastna zapravljivka se poroči, Strastna zapravljivka in njen otrok, Strastna zapravljivka osvoji Manhattan, ....pa še nekaj jih je. Zabavno čtivo!
Cheryl Jarvis: Ogrlica - trinajst žensk in poskus, ki jim je spremenil življenje.
daga
13. maj 2011 19:40
Pigozzi - Hrana zdravi!
breskva
16. maj 2011 18:25
Sabine Kuegler: Klic džungle (nadaljevanje Otrok džungle)
Leila: Poročena pod prisilo
Iztok Majhenič: Par
Jean Sasson: Majada, iraška hči
Lp,
JutranjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Curry riž s tofujem
Mango cheesecake brez peke