25. sep 2009 15:44
Pravkar prebrala knjjigico Dežela velike tovarne besed. Zelo lepa, priporočam...
saša
25. sep 2009 15:44
Pravkar prebrala knjjigico Dežela velike tovarne besed. Zelo lepa, priporočam...
saša
26. sep 2009 17:30
Jaz sem pa od Garwoodove prebrala samo Skrivnost, ostalih v knjižnici še rezervirat ne gre, ker je že preveč rezervacij, poskušam skoraj vsak dan. Ne vem, če si ne bom kupila kakšne. Lakica
26. sep 2009 18:18
Končujem Twilight sago z Jutranjo zarjo in razmišljam da bi šla jovo na novo,tokrat v angleščini Roncolino
27. sep 2009 10:03
Včeraj sem v knjižnici dobila kar dve knjigi od Garwoodove:Skrivnost,Nagrada.Vzela sem tudi od Woodiwissove Izmikajoči se plamen in od Johna Shorsa Pod marmornim nebom.Kar dobra bera za moj okus,samo ne vem kdaj mi bo vse to uspelo prebrat. kalcicl
27. sep 2009 14:54
danes začela brati NJAMI MAMI http://www.juliadoria.com/knjigarna/q/artikel/4660/njam klavdija
5. okt 2009 9:34
Na mah prebrala Novo rojstvo-izpoved salome.Zanimiva knjiga.... Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76
5. okt 2009 10:58
Berem, da hvalite avtorja Garwood, ne poznam, kakšen žanr pa je to? je to v stilu Sparksa (mi je ljub), ne maram preveč plehkih... ( a la Viktorija Holt)
5. okt 2009 12:51
Garwood in Woodiwiss sta bolj v stilu Victorije Holt.
12. okt 2009 21:35
Ravnokar prebrala Ruska konkubina-Kate Furnivall, priporočam tilenboc
13. okt 2009 8:24
Nabavil sem si " Latin American Spanish", pa se je nikakor ne upam lotiti. A je kdo bral?
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda
Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako