Kaj beremo?
30. jan 2014 11:49
No "peglanje" je uspelo, brez strokovnih navodil
Danes začetek branja: Prosim, pazi na mamo - Kjung Suk Šin
Ne pozabimo v življenju na dragocene ljudi, ne se šele ob izgubi zavedati, koliko so nam pomenili
babka1951
30. jan 2014 12:28
tatam je napisal/a: |
Čaka me Sulejman veličastni.Je katera brala to knjigo? Nisem gledala niti dela nadaljevanke in me zanima kakšna je! |
Sem vidla zadnjič opis v Bukli in me je pritegnil. Nadaljevanko sem ujela le med preklapljanjem in kolikor vem, je trajala vsaj pol leta, tako da je bila gotovo razvlečena do amena. Niti ne vem, a je zgodba ista ali ju povezuje samo isti naslov in okolje. Kakorkoli, knjiga tudi mene mika.
Kathryn Stockett - Služkinje: fletna, berljiva v nulo; zanimiva mi je tematika rasne segregacije v ZDA, tule še podkrepljena z bojem za ženske pravice. Zdaj si bom pa privoščila še film.
Trenutno se pa, khm, mučim s Pokapuško od Hugha Laurieja. Ne vem, zakaj točno vztrajam, ker običajno ne, kot da bi se bala, da bom nekaj zamudila. Neki podobnega kot pri Housu - ravno toliko mi je šel na živce, da sem ga sem in tja gledala. S tole knjigo je pa isto. Preveč mi bega, nekaj se ful trudi, na momente mu uspe, enostavno mi zgodba ne teče in se stalno lovim, kdo je kdo in s kom in kaj.
Sporočilo je spremenil(a) rag_doll dne 30. 2014 21:58
2. feb 2014 12:33
Rachel Naomi Remen: Blagoslovi starega očeta.
spodbe
2. feb 2014 19:20
Ravnokar prebrala Uglašeno srce, to je nadaljevanje Prisluhni srcu. Zanimive obe.
buča
2. feb 2014 21:38
trenutno se roflam in mečem na trepalnice od tega teks. je zelo vulgaren. Ne priporočam občutljivim. je pa avtor Vedrana Rudan, povzeto oz prekopirano iz uradnega njenega bloga danes v nedeljo 2.2.2014 ob 21.38
uradni vir je blog. navedbe vira držijo.
http://www.rudan.info/o-seksu/
lp
preprost
4. feb 2014 11:41
In v gorah odzvanja - Khaled Hosseini
pred tem sem prebrala Tek za zmajem in Tisoč veličastnih sonc....
dobra ljubezenska zgodba, hrepeniš in najdeš, na povsem nepričakovanih koncih
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
5. feb 2014 12:54
babka1951 je napisal/a: |
In v gorah odzvanja - Khaled Hosseini |
Se je veselim tudi jaz, ko bom na vrsti, Hosseini je mojster, ja
5. feb 2014 17:29
Meni je všeč njegovo pripovedovanje, prebereš, knjigo zapreš in se zaveš...joj saj razmišljanja sploh še ni konec. Se mi pa zgodi, da kakšne knjige sploh ne preberem do konca, ker mi enostavno ne sede.
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
7. feb 2014 2:14
Še en totalka fenomenalen tekst. Vsaj zame je toe vrh od vrha.
http://www.rudan.info/heroina-na-apaurinu/
Lp
preprostKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Šahovnica
Peresniki po bolonjsko