21. jan 2014 11:49
Trenutno Stephen King - Mobi, pred tem Izterjevalec in Skrivno okno, skrivni vrt istega avtorja. Zelo dobri romani.
Lp od R.
21. jan 2014 11:49
Trenutno Stephen King - Mobi, pred tem Izterjevalec in Skrivno okno, skrivni vrt istega avtorja. Zelo dobri romani.
Lp od R.
22. jan 2014 12:10
Berem: Zdravilo za strto srce - Bridget Asher
lepo je, če si ob branju nabiraš in širiš obzorje, bogatiš besedni zaklad, pa čeprav v tistem trenutku plavaš nekje nad oblaki
babka1951
22. jan 2014 19:33
Pravkar prebrala Ne domišljaj si! - avtor Igor Plohl
Avtobiografsko delo z veliko sporočilno vrednostjo. Priporočam.
Noemi
23. jan 2014 18:43
Zadnje čase berem res bolj malo
Še z zadnjega dopusta imam za nadaljevati knjigo Dobre Vile - Maje: Ljubezen, Kako ustvariti pravega partnerja ... dobila za darilo; stoji že toliko časa ker me res ni posebej pritegnila.
Na knjižni polici pa še čaka Trilogija osemdeset dni ...
La_Rosa
25. jan 2014 7:52
Ravnokar prebrala Klun: Petelinčka
Me ni navdušila. Njegova, Ko pride ženska k zdravniku, je boljša.
Veronika
25. jan 2014 8:03
Nitke, Sophia Bennet
Lupinica
25. jan 2014 12:42
Jorge Bucay, Ljubiti z odprtimi očmi
dari
25. jan 2014 20:52
Od mami sem privlekla že malce pozabljeno literaturo in sem v nizkem štartu za obujanje spominov: H. Sienkiewitz: Mali vitez; V puščavi in goščavi; A. Ingolič: Lukarji; Sidney Sheldon: Bes angelov; Eve Curie: Madame Curie. Mi zavidate??
lp
cervus
25. jan 2014 21:37
O, ja! To je enkratno obujanje spominov!
daga
26. jan 2014 21:41
trenutno se bolj izobražujem, kot betem leposlivje- prebiram Operation Condor, o padcu Allendejevega režima. Morda nama v naslednjem letu le uspe v Južno Ameriko!
lp
SašaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nadevani paradižniki po grško (Gemista)
Rižek v poletni solati