22. jul 2016 12:50
Meni je prišla najbolj do živega to poletje Stara pajkovka od Priscille Cogan. Zgodba govori o stari indijanki, ki jo njena hči pripelje k beli psihologinji. Hitro zamenjata vlogi...
robida
22. jul 2016 12:50
Meni je prišla najbolj do živega to poletje Stara pajkovka od Priscille Cogan. Zgodba govori o stari indijanki, ki jo njena hči pripelje k beli psihologinji. Hitro zamenjata vlogi...
robida
23. jul 2016 13:23
Lily Prior: La cucina - precej nenavadno. Moram še malo premleti v glavi.
Karl May: Zaklad v Srebrnem jezeru - spomini na najstniška leta.
Lp
cervus
24. jul 2016 7:30
Ruiz Zafon: Ujetnik angela, sledi še Ujetnik nebes in Marina
marjja
24. jul 2016 14:49
Cila je napisal/a: |
Elizabeth Gilbert: Pečat stvarjenja. Knjiga, o kateri razmišljaš tudi še, ko jo odložiš. Cila |
Končno sem se prebila skozi vseh 500 in več strani. Veliko je o botaniki, ostalo o zavzetosti, povzpetništvu, brezobzirnosti, medsebojnih odnosih, hrepenenjih ... Vsakega po malo in ničesar preveč, da bi branje postalo enostransko dolgočasno.
Cila
25. jul 2016 7:55
Laurent Binet: HHhH
Sophie Hannah: Nevarna blizina
Prva zgodovinska, druga srhljivka.
"Stressed is desserts spelled backwards!"
26. jul 2016 11:25
Harlan Coben: Skrajšana žoga
Rina Huber: Devet poletij
Kaj storiti, ko zboliš? Čakati neizbežno ali se podati na življenjsko avanturo? To sta storila zakonca Huber in se podala na jadranje po Sredozemlju.
Tess Gerritsen: Ledeni grob
Napeto do konca.
181604
28. jul 2016 21:33
Klub ljubiteljev skrivnosti
Engie
28. jul 2016 23:27
Tess Gerritsen: Tiho dekle
Pred 19-imi leti se je v kitajski četrti zgodil umor s samomorom. Kaj ima skupnega z odsekano roko, ki jo najdejo na ulici po 19- ih letih?
181604
29. jul 2016 14:29
Tess Geritsen, Zadnji, ki bodo umrli (kot vse njene knjige - napeto, napeto ...).
Rade Šerbedžija, Do zadnjega diha - avtobiografija. Jaz sem v branju uživala.
Franc Černe, Koncert za raka.
Fora
29. jul 2016 18:48
Kluun; Pride ženska k zdravniku in nadaljevanje te knjige Vdovec
Jean Sasson; Majada iraška hči
mamazeljka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bananin puding z vanilijevimi rogljički
Zeljne krpice