21. nov 2008 22:15
Sprašujem, ker se je meni osebno zdel malo napihnjen tisti prozor, ko sta s sanmi presankala celo dolino, pes pa mu je vseeno ves čas lizal obraz. Sama namreč živim s zlato prinašalko (ena izmed sort njihove vrste je tudi Labradorec, pač retrieverji (upam da prav napisala)) in se takih podvigov na saneh ne bi nikoli upala. Moram pa vam povedati, da je naša psička ko je bila stara nekje eno leto vsak teden pojedla kak kuhinjski servet, veste tisti za posodo brisat :) enostavno zvela v kuhinji iz radiatorja in celega pojedla. Tako da smo morali ko je šla na veliko potrebo iti za njo in stopit na celi nepoškodovani servet (ali pa kake nogavice, ni preveč izbirčna) ki ji je visel iz riti, da ga je tako spravila ven :) se sliši tukaj grdo mi pa smo se smejali ko nori, ne bat tisti servet je šel direkt v smeti. Pa da o prebavljenih igračah, gumic za lase, vezalkah, itd ne govorim :) zato sem mu to zgodbo verjela. :) upam da me ne boste kregali ker je čisto mimo teme, no morda pa ni saj razglabljamo o knjigi :) vsaj posredno
nitta