17. nov 2008 9:20
Prebrala Do zadnjega diha (taka drobna knjigica, luštna zgodbica o potapljanju in ljubezni), zdaj pa berem Jaz, Buda in me je tudi zelo pritegnila. neny111
17. nov 2008 9:20
Prebrala Do zadnjega diha (taka drobna knjigica, luštna zgodbica o potapljanju in ljubezni), zdaj pa berem Jaz, Buda in me je tudi zelo pritegnila. neny111
17. nov 2008 9:38
Sedaj berem Gomoro... zloglasno knjigo o italjanski mafiji. Sem še bol na začetku, tko da ne morem še govorit kaka je . Morm pa rečt da je ZLO natančno opisovanje. evagirl
17. nov 2008 10:02
Bela Masajka,Zbogom Afrika... petardica
17. nov 2008 19:33
Sedaj berem BILA SEM PRINCESA - Jacqueline Pascarl in me je takoj potegnila. Je zopet ena izmed resničnih pretresljivih zgodb. angie
19. nov 2008 12:03
Pravkar sem prebrala knjigo Marley & jaz, ki je bila pred kratkim tule priporočena ljubiteljem psov (med katere tudi sama spadam). Določene stvari v avtorjevih opisih sem sicer dojela kot pretiravanje. Sicer pa simpatično branje. jedert
19. nov 2008 12:25
Prebrala: Zakaj moški ljubijo mrhe - koristno za vse (preveč) pridne in ustrežljive punce Mac
19. nov 2008 13:24
Pred kratkim sem prebrala:
John Shors: Pod marmornim nebom
Sue Monk Kidd: Prestol morske deklice
Linda Lee Francis: Golobičina pot, Labodja milina, Slavčeva kletka
Sedaj pa sem se ponovno lotila klasike: Charlote Bronte: Sirota iz Lowooda
stara
19. nov 2008 14:39
Samo en predlog.... Ker naslov knjige ne pove dovolj o vsebini, brskanje po "guglu" pa vzame dodatni čas, napišimo vsaj par besed o vsebini, rdeči niti, ali je zgodba resnična , roman, ljubezenski priročnik...... Mac
19. nov 2008 23:45
Najprej vsem skupaj en lep kulinarično bralni pozdrav! Hrana in knjige na enem mestu - ni boljšega. Torej, zadnjih pet prebranih: 1. Yoko Ogawa: Darilo števil (na številke in matematiko boste odslej gledali s povsem drugačnimi očmi) 2. Zilhad Ključanin: Sarajevska hagada in druge zgodbe (vojna v Bosni malo drugače, priporočam) 3. Hening Mankell: Peta ženska (švedska kriminalka ki te do konca drži v suspenzu) 4. Janet Fitch: Beli oleander (dokaz da so knjige, vsaj v tem primeru, veliko boljše od filmskih priredb) 5. Orhan Pamuk: Istanbul (čudoviti opisi mesta in občutij; nenadoma si zaželiš obiskati Carigrad) Od kuharskih bukel sedaj prebiram Družinska kosila (Gordon Ramsay). Se najde marsikaj uporabnega in všečnega. svenska
20. nov 2008 0:27
Nejc Gazdvoda - Sanjajo tisti, ki preveč spijo. Potegne te noter, takoj. perpetuaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja iz palačink
Hrustljav rogljiček s sladoledom