Pozdravljeni!
Po dolgem casu se zopet oglasam v upanju, da mi kdo lahko pomaga. Zanima me, ce ima kdo kaksen dober recept za borovnicke.
Sanjab1
Pozdravljeni!
Po dolgem casu se zopet oglasam v upanju, da mi kdo lahko pomaga. Zanima me, ce ima kdo kaksen dober recept za borovnicke.
Sanjab1
4. nov 2005 5:04
Kar na dan z besedo: marmelada, borovničevo vino, kako pecivo, sladoled, teranov liker z borovnicami - povej, pa bomo napisali ali pa povedali, kje v bazi najdeš recepte - jih je mnogo. Dušanka
4. nov 2005 9:23
Ko pri nas rečeš borovničke, mislimo vsi na tiste v šnopsu. Loni Makaroni
4. nov 2005 9:34
Skutna torta z borovnicami, rulada z borovnicami? Sporoči, pa pošljemo recepte. Ali pa iz borovnic pripraviš preliv za panno cotto. Mamamia mamamia
4. nov 2005 9:38
Palačinke z zmiksanimi borovnicami in stepeno sladko smetano so ZAKON pri nas doma :) Kadarkoli! LP Zala
4. nov 2005 10:05
Tudi jaz najprej pomislim na borovnice v šnopsu.
4. nov 2005 10:12
ja saj tiste sem imela v mislih... Sanjab1
4. nov 2005 10:13
Torej... borovnicke v snopsu sem imela v mislih. LP Sanjab1
4. nov 2005 10:25
Ena od možnosti za borovničev liker: 1/2 litra borovnic, 1 liter žganja, sladkorni sirup po okusu. Zrele borovnice naložiš v steklenico s širokim grlom in preliješ z žganjem. Postaviš za ca 6 tednov na svetel sončen prostor, večkrat pretresi. Po 6 tednih skuhaj sladkorni sirup po okusu in ohlajeno prilij borovničevemu žganju. Dušanka
4. nov 2005 11:57
Kaj pa je to sladkorni sirup? In kaksno zganje to? Kje v Ljubljani sploh lahko kupim kaksno dobro zganje? Sanjab1
4. nov 2005 12:17
Kaj pa je to sladkorni sirup? In kaksno zganje to? Kje v Ljubljani sploh lahko kupim kaksno dobro zganje? Sanjab1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem
Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom