11. dec 2005 13:20
Ali morda katera ve, kje bi kupila modelček za piškotke v obliki človečka cca 13 cm visokega, sem videla ene super slikice in me mika, da bi jih naredila. Lp iz MB riba-ribica
11. dec 2005 13:20
Ali morda katera ve, kje bi kupila modelček za piškotke v obliki človečka cca 13 cm visokega, sem videla ene super slikice in me mika, da bi jih naredila. Lp iz MB riba-ribica
11. dec 2005 14:47
Staša, me veseli, da so cimetove zvezdice uspele. V bazo ga nisem dala, ker je osnova iz ene knjige, res pa je, da jaz potem na koncu naredim malo po svoje. Mogoče pa ga dam letos v bazo, skupaj s slikico, pa bom zraven pripisala, kateri del je prepisan, kaj pa naredim po svoje. Bo volk sit in koza cela, pa pkakšen pekač več poln. Meni po začetnih nerodnostih zdaj tudi vs lepo uspeva, škatle s pecivom se polnijo, z vsako naslednjo peko sem bolj zadovoljna...Mamamia Riba-ribiva, nimam pojma, kje dobiti človečke. Kajpa kak Muller ali Sewa v Vetrinjski? Če ne, pa bo treba iz kakrtona izrezat...Pozdravček tudi tebi, Mamamia mamamia
11. dec 2005 19:46
Majuska je napisal/a: |
Ja, v Mariboru jih imajo tudi v Mercatorju in verjetno tudi v Sparu. Tejcica, ce zelis ti zacimbe posljem, samo javi naslov. Pozdravcek, Majuska |
12. dec 2005 8:56
Ta tema me je pa tako prevzela, da sem se tudi jaz letos odločila (po dolgih letih) za peko najrazličnejših piškotov, ker ko prebiram te vrstice mi že vse tako diši. Tejčici in vsem ostalim, ki rabijo mešanico za medenjake jih pri najboljšem sosedu v Kopru imajo pri popru in ostalih začimbah Mene pa zanima kje v Kopru, če katera ve imajo kardomam Dišeč pozdrav in hvala dorinca
12. dec 2005 10:26
V Kopru imate gotovo vse trgovine kot drugo, mislim na a SOseda in Tuš pa Spar, in v teh imajo gotovo tudi kardamom. Mamamia mamamia
12. dec 2005 10:49
Vse sem že pregledala in nikjer ne najdem, edino če je na policah pri kakšnih drugih stvareh in ne pri začimbah dorinca
12. dec 2005 11:53
Mogoče pa je kje pri eksotični hrani. Včasih že imajo tako zloženo, da ne veš prav, kje naj iščeš. Če pa ne najdeš, mi na zasebno pošto sporoči naslov pa ti pošljem, ni problem. Mamamia mamamia
12. dec 2005 14:31
Dorinca, bom očitno naslednjič mogla bolj preštrefit. Spekla sem jih včeraj po receptu ki ga je dala Atina, pa kar kopnijo. Res so zelo mehki. Mislim da bom pred prazniki morala peko ponoviti. tejčica
12. dec 2005 14:40
Uf, kako ste pohitele. Sicer je pa res zelo malo časa do takrat. jaz se letos lotevam pečt medeno hišico. Malo se bojim kako bo z lepljenjem medenih plošč. Ima katera kako uporabno priporočilo. Vzeti namreč mislim kar eno medeno testo in iz njega naredit plošče, potem pa jih lepiti z beljakovim ledom. Pa se bojim, da mi bo to vzelo precej časa in načelo živce. lp Vesna Vesna Milek Recko
13. dec 2005 9:39
Vesnaa, se spomnim da je lansko leto bila ta hišica zelo aktualna, mislim da jo je delala Zala, nekaj pa je bilo govora tudi na med.over.netu na prehrani: http://med.over.net/phorum/read.php?f=21&i=45567& http://med.over.net/phorum/read.php?f=21&i=43746& http://med.over.net/phorum/read.php?f=21&i=42463& upam da sem ti kaj pomagala, sam nimam živcev za okraševanje, sedaj me čaka testo za kokosove rogljičke, sem letos tako pridna s tole peko, da mi je že posodic za shranjevanje zmanjkalo. p, majaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ocvrtki s sirom in salso verde
Piščančja stegna z miso pasto