Kje v Ljubljani je trgovina Muller?
krizanka22
Kje v Ljubljani je trgovina Muller?
krizanka22
1. nov 2005 18:10
V BTC ju. To je druga stavba zraven Baby centra. Druga je pa na Čopovi. jade Sporočilo je spremenil(a) jade dne 04. nov 2005 17:27:29
2. nov 2005 8:35
pa na Čopovi, drugi lokal od Slonove slaščičarne (leva stran, v smeri Prešernovega trga). tina
2. nov 2005 9:10
Sem zadnjič opazila v Mariboru prenovljeno Mullerjevo trgovino - kar precej veliko! Nisem imela namreč časa, da bi malo pobrskala po trgovini, sem pa videla, da imajo precej različne robe (včasih so imeli večji del samo kozmetiko) vsaj v MB, kaj pa kupujete tam in kaj se splača? Lep dan želim vsem (pri nas se kaže sonček)! Galja
2. nov 2005 19:56
Jaz kupujem izključno kozmetiko. Se splača, ker trgovina ni pretirano draga. Mislim, da je celo najcenejša med vsemi (isti korektor sem gledala v M po 800 SIT, povsod drugje po 1000 SIT). Imajo pa vse cenovne range kozmetike - od glosov in senčil po 300 SIT pa do ... višav. (pa tisti ta poceni niso slabi - Essence). Sonja
2. nov 2005 22:50
Da ne govorim o res konkurenčnih cenah otroške hrane!!! In baravnih sokov. Izbira pa je večja kot drugod... lp, lidka
3. nov 2005 7:25
Čistila, robčke vse vrst, plenice, otroško hrano, prigrizke za kužke, čaje in čokolade (ta velike Milke so v M cenejše kot drugje, mislim, da so 485 SIT). Loni Makaroni
3. nov 2005 8:35
Poredko grem grem v Mullerja, ampak ko imam priložnost, jo vedno izkoristim. Sladkarije (čokolade, bonboni, Nutella...), čaji, mehčalci, našla sem celo dišeče lističe za sušilec, ki sem jih že drugje neuspešno iskala... Ne vem, če ste opazile, ampak vse je delano za zahodni trg (deklaracija, navodila v nemškem jeziku, slovensko je samo prilepljeno čez). Sladkarije so bolj polnega okusa, pa manj sladke. Tudi za mehčalce in pralne praške pravijo, da so boljši. No, to smo nabavili včeraj prvič in še nimam izkušenj. Bodo še druge več povedale... LP, Stanka
3. nov 2005 8:58
Ste me prepričale, grem danes v raziskovanje, mi je zmanjkalo pralnega praška in mehčalca, bom probala v Mullerju, čeprav prašek in mehčalec kupujem v Mercatorju in sem zelo zadovoljna! Probat ni greh, pravijo (ha,ha). Poročam, ko sprobam! Galja
3. nov 2005 9:54
zdravo, tudi jaz kupujem vse v Mullerju... od kozmetike, tekočih mil, zobnih krem, šamponov, izdelkov za lase, celo britvice, čistil, mehčalcev, pralnih praškov, plenic itd,... itd... pa tudi naš kuža ima rad njihove izdelke... in vse je definitivno ceneje kot npr. v DM-ju, ali v kakšni drugi trgovini (npr. Sparu, Tuš-u, Mercatorju...)... pa še zelo dobra kvaliteta je.. edini problem trenutno je ta, da pri večini izdelkov menjujeno embalažo in so zdaj trenutno težje dobavljivi... naj pa bi do konca leta vse menjali in potem tudi dobava ne bo več problem... toliko še od mene.. pa prijetno zapravljanje.. :)) Studentka1
3. nov 2005 23:51
Hvala za odgovore, vendar ne vem če smo se prav razumeli. Baje tam prodajajo tudi nekaj kuhinjske posode, npr. pekače. krizanka22Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem
Kremni rezanci s tartufi