19. nov 2005 15:12
selce! Tista v BTC je ob nedeljah zaprta. Pa tudi nisem videla, da bi tam imela kaj veliko kuhinjskih zadev, tega imajo po mojem spominu več na Čopovi. tjas
19. nov 2005 15:12
selce! Tista v BTC je ob nedeljah zaprta. Pa tudi nisem videla, da bi tam imela kaj veliko kuhinjskih zadev, tega imajo po mojem spominu več na Čopovi. tjas
17. mar 2010 16:35
Po res dolgem času odpiram tole temo in sicer zaradi naslednjega. Sem kar redna nakupovalka v drogeriji Muller, ki mi je sicer zelo všeč. Težava, ki jo opažam v naši trgovini pa je, da imamo praktično onemogočen dostop do polic. V resnici so prehodi med njimi zapolnjeni z velikimi vozički robe, ki naj bi jo zlagali na police tako, da je praktično zelo oteženo, ponekod pa nemogoče stopiti do atriklov. Res ne pretiravam, ampak tole je pa res že preraslo mero normalnega poslovanja, saj je tako zapolnjena vsaj polovica trgovine. Pri tem ni važno, če prideš dopoldne ali popoldne. Vedno je enako. Glede na to, da je naš kraj med manjšimi in ni v trgovini nikoli preveč ljudi tudi dvomim, da se police tako hitro praznijo. Ob vozičkih namreč navadno ni nikogar, ki bi jih praznil. Ni mi jasno ali je tako le v naši poslovalnici ali tudi drugje. Imate podobne izkušnje? kara
17. mar 2010 18:56
Kara v Ljubljani v BTCju je podobno. Sama sem zreducirala nakupe v tej trgovini samo na plenice za otroke, za vse ostalo se mi ne ljubi prerivat mimo tiste robe. Grem raje v DM. Vilma
18. mar 2010 20:51
Vilma so mi rekli, da po drugih trgovinah ni tako, očitno pa je to Millerjeva znamenitost - barikade namreč. Vsaj tako sem mi zdi, ko lezem mimo njih do artiklov. Sploh je s temi tujimi trgovinami zanimivo, nimaš se kam obrniti. Danes so me spet "nategnili" v Hoferju s svojim akcijskim artiklom, ki pa ga po mojem sploh ni bilo ali pa je bil zgolj kakšen kos. Solit naj se gredo vsi po vrsti, mi neumni Slovenceljni pa v vrste, kot so mi rekli, da je folk tam čakal že pol ure pred odpiralnim časom... no, to sploh ne verjamem. Sem šla lepo s praznim vozičkom ven, tako!!!!! kara
18. mar 2010 22:54
kara, pritoži se kar v svoji Müller trgovini in to kar poslovodji, pa če ne bo uspešno, večkrat ....
Pitončica
18. mar 2010 23:21
Imam samo repliko v zvezi s Hoferjem: ker živim zraven njega, lahko potrdim, da je folk res že pol ure pred odprtjem tam .
19. mar 2010 7:03
pi.kica, folk (po tvoje, zveni žaljivo) so pač ljudje. Če jim je tako všeč, zakaj pa ne? Dosti bolje kot tisti, ki pet minut pred osmo zvečer pridejo po celotedenski nakup.
19. mar 2010 8:27
tudi v Supernovi na Rudniku kastrolca
19. mar 2010 11:41
No Vesnapavlin, očitno je sedaj jasno, da so takšne derektive od zgoraj. Očitno se nihče od" ta glavnih" ne sprehodi skozi trgovine. Kot pravim, vse trgovine morejo nakako napolniti police, saj je jasno. Je pa seveda stvar notranje organizacije, da ne ovirajo tistih, ki so jim namenjene. kara
20. mar 2010 17:53
Ja tud v BTC je tako, VEDNO, sicer nisem pogosto tam ampak roba je vedno nastavljena povsod, pa dvomim, da vedno pridem ravno takrat, ko pride roba. Kar se tiče Hofer in podobnih, je dostikrat še dobro da >>zmanjka<< glede na krš, no odvisno kaj si imela namen kupit, ampak živil ne zmanjka.Sem hotel kupit brusilec za nože, sem vprašal prodajalko zmanjkalo in 3je so že reklamiral izdelek ;-) fastKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kitajski kruh
Polžki z mesnimi kroglicami