10. sep 2008 10:11
Če ima katera težave pri izdelovanju načrtov (shem) za Wiehlerjeve gobeline, ji ga lahko izdelam jaz. Legenda barv je iz prejic Ljubica, ki se jih kupi v Sloveniji. zainteresirani mi pišite na mail: mala_anny@hotmail.com
10. sep 2008 10:11
Če ima katera težave pri izdelovanju načrtov (shem) za Wiehlerjeve gobeline, ji ga lahko izdelam jaz. Legenda barv je iz prejic Ljubica, ki se jih kupi v Sloveniji. zainteresirani mi pišite na mail: mala_anny@hotmail.com
9. mar 2010 22:39
Ima mogoče katera članica sheme za wiehlerje gobeline? Sheme kupim oz. plačam tudi izposojo za fotokopiranje. Hvala lepa! Lp, Mojca
21. maj 2010 19:03
Pozdravljene, sem zasledila, da le tu gor kr nekaj debate tudi o Wilerjevih gobelinih. Pred kratkim sem od ene gospe dobila Wiehllerjev original gobelin in sicer motiv Zadnja večerja. Naročila ga je iz Nemčije že kar nekaj časa nazaj, sploh ga ni začela delat, ko sem ga dobila sem ugotovila, da en del vzorca manjaka. Zanima me, če katera dela oz. je kdaj delala tak gobelin. dejaurhKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cvetačna juha s popečenim kruhom
Mini potičke