30. jan 2009 17:23
Neika,vodni dan pride na 2.2.,danes je pa na sporedu škrobni dan. renata69 http://renata69.moj-album.com/
30. jan 2009 17:23
Neika,vodni dan pride na 2.2.,danes je pa na sporedu škrobni dan. renata69 http://renata69.moj-album.com/
30. jan 2009 17:29
Ha, ha, ha Petardica, ta tvoj falotek, ki si ga prilepila zraven seznama ja pa prav svetovn........... točno tak, mislim z temi polnimi lički sem izgledala 7. januarja jaz, preden sem začela z ločevalno,zdaj pa je stanje že rahlo drugačno........hura !!!! neika, največ punc ima vodni dan v ponedeljek, če se ne motim imajo danes B dan......nekaj nas pa je , ki imamo vodni dan v sredo, torej je danes na vrsti sadje........upam, da se ne motim ? če se naj me katera popravi, prosim. Falotka, pozdravljena med nami, veš mislim, da se ni potrebno preveč obremenjevat na kateri dan začneš, glede na razpored dnevov tako ali tako preide v ciklusu vsak dan tudi na enkrat na nedeljo........važno je samo to, da si se sploh odločila, da nekaj narediš za svoje zdravje, saj je to naš cilj in mislim, da je to pravi način, ker hujšamo počasi , lahko pa tudi jemo vse, seveda v določenih kombinacijah.........torej le pogumno naprej.....če bo pa velika kriza pa se kar oglasi na forumu.......verjemi meni so dekleta dostikrat pomagale prestati krizo in vsak kg manj je prav tako uspeh vseh nas v celoti....... Naj vam bo v cvetju................ daby
30. jan 2009 19:13
Živjo punce! Cheleste vesela sem, da si se opogumila in pričela z dieto. Veš, kadar boš med kosilom in večerjo lačna, ampak res lačna, lahko poješ kakšno jabolko. Potem boš itak pojedla manj večerje. Pa na rekreacijo ne pozabi, ker boš potem tudi boljše volje, saj boš naredila še nekaj več zase in samo zase Mene pa čaka jutri sadni dan. Obožujem vse vrste sadja. Danes zjutraj sem se stehtala in nisem mogla verjeti svojim očem. Po šestih dneh diete mi je tehtnica pokazala -3.6kg. Antaja in ostale še enkrat hvala za vzpodbudo. Imejte se kulsko sabina69
30. jan 2009 19:31
hvala,hvala,.... za vse prijazne vzpodbude... danes sem bila "pridna",tud rekreacija je bla-saj jaz sem bla še lani zelo pridna,vsak dan na tek,pa v kak hrib,potem pa malo težav,pa malo izguba volje,pa sem par mesecev to zanemarla,pa preveč jedla in evo rezultat-kondicija dol,kile gor. moram pa rečt,da niti ni tako hudo,med kosilom in večerjo sem spila en pravi čaj z malo mleka,pa je kar šlo. zdaj se pa malo odločam,da bi začela še s plavanjem-a je mogoče katera blizu Kranja,da se mi pridruži,malo za družbo in voljo,mogoče tudi pri vzponu v kak hribček?Mogoče že imate kake izkušnje s tem bazenom v Kranju??Jaz sem šla parkrat poleti plavat na zunanjega,pa sem bila kar zadovoljna,v notranjem pa še nisem bila. vsem lep pozdrav in hvala,ker ste me sprejele cheleste
30. jan 2009 20:01
Sy prav imaš! Kaj pa zdaj? Sem zamenjala dni. Namesto Š sem imela OH
Joj, upam da bo v redu, če imam potem jutri Š, kaj menite. Kar je bilo je bilo! Upam, da se ne bo ponovilo!
Kyara
30. jan 2009 21:48
Jaz sem v Rinini knjigi prebrala, da moraš naslednji dan nadaljevati z dnevom, ki je na vrsti, torej bi morala ti jutri imeti normalno OH dan, kot gre po vrsti. Preveri še enkrat..... Nočko, se jutri tipkamo daby
30. jan 2009 22:03
živa groza me poipada.Dve leti nazaj,za svoj 30 roj dan sem imela 20 kg manj kot danes.kaj hudiča mi je ,da se zredim kot kak prašič,ki čaka na zakol.ja,res je ,da je delno kriva tudi nosečnost,ampak to ni izgovor.še huje je,da mi ni jasno,kako ženska pri dobrih 32 letih tako odvisna od hrane.ja,ja,saj smo vsi,jesti moramo ,da preživimo,ampak jaz se bašem.od mize ne morem,dokler VSE ne pojem,potem pa paše še kavica,ob kavi pa paše sladica.in zvečer...sladoled,ali pa rajši čips,oho,pistacija,njami.potem se pa na ne vem koga jezim,če gredo kile gor,in ko si grem kupiti kavbojke se pritožujem,kakšni čudni kroji so.kot da so res kavbojke krive.Saj vse tiste luštkane majčke se tudi v sušilcu skrčijo,kajne.za piko na i,pa imam že pri vitkem stanju probleme z nedrčki,kaj šele zdaj.pravijo,da se s hrano tolažimo.meni nič ne manjka,še preveč imam.KILOGRAMOV namreč.imam dobrega moža,tri zdrave pridne punčke,stanovanje,službo,dovolj za jesti,dobre prijatelje...in veliko hrane v želodcu.18 dan sem na dieti,pravzaprav mi gre relativno dobro,saj sem na -4kg,ampak kaj,ko mi še tako veliko manjka do cilja.lažje je,ker imam vas,ampak sladoled so mi smeji iz skrinje.vem,da ga bom jedla jutri,ampak HOČEM ga ZDAJ.hudiča! antaja
30. jan 2009 22:09
no,sedaj sem se pa čisto razp...Upam,da ne bo kakšna huda.ampak če je pa res.saj grem spat,da še koga ne napi...,samo zato,ker sem slabič,ki se ne more upreti razvadam.včasih se hecam,da bom začela kaditi,namesto jesti.pa saj ne bom.če do zdaj nisem,tud zdej ne bom.ampak vam povem,čeprav pri meni še ni na vrsti vodni dan,se vam v ponedeljek pridružim,ker imam dovolj izgovorov in HOČEM KILE DOL.in bodo tudi šle.tAKO.zdaj grem pa res spat.se že bolje počutim.držim pesti za vse.mogoče bi morala pa zbrisati sporočilo antaja
30. jan 2009 22:34
antaja, točno tako se tudi jaz počutim, samo da nimam treh malih pridnih punčk, ampak enega fantka AAAAaaah, ne vem, kaj je to. Upam, da bo jutri kaj bolje, ker danes ni blo dobro. Beeda. Zakaj je šlo včasih tako fajn dol, tokratna dieta je pa ena sama polomija? Lačna sm skos, prej sem pa vedno hvalila, kako je fajn, da mi ni treba bit lačna pa vseen hujšam. Kaj je tokrat drugače? Gremo spat, jutri bo sladica. Sy
30. jan 2009 22:56
Trener nogometnega moštva, ki je zadnje tekme doživljalo same poraze, je po zadnjem porazu stopil pred svoje fante. V rokah je držal "okroglo usnje" in jim rekel: "Ko ti gre slabo, se vrni k osnovam. Zato me pozorno poslušajte. Fantje, to v mojih rokah, je žoga..." Punce, tole je pa dieta. Spet bom prebrala njene osnove, mogoče bo kaj pomagalo. http://www.mojplanet.si/index.php?page=Predstavitev_d SyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižek z lososom
Pirini svaljki s pršutom