30. dec 2008 23:31
Tudi jaz, ampak ne takoj 1.1.
30. dec 2008 23:31
Tudi jaz, ampak ne takoj 1.1.
1. jan 2009 17:35
Tule pa niste ravno zgovorne zadnje dni-upam da ne grešite preveč. petardica
1. jan 2009 18:53
No ja...Glede grešenja...So prazniki kar fajn izgovor. Margot
1. jan 2009 20:21
jest tud začenjam.....ma težko da bom zdržala...vas bom brala za vspodbudo mary_lou
2. jan 2009 17:09
Bliža se 5 januar, danD. Danes sem bila v trgovini in nabavila vse potrebno, da v ponedeljek začnem. Ko sem hujšala v prvo, mi je bilo res OK, potem pa sem še parkrat poskusila, vendar sem vedno izgubila voljo. Menda, da bo na dijeti tudi prijateljica, tako da bova druga drugo vzpodbujali, ko bova imeli kritične dneve. Upam, da ste praznike lepo preživele(i) in sedaj novim zmagam naproti. andreja č.
3. jan 2009 17:53
dan vsem! Zanima me, če začne katera s to dieto v ponedeljek 5.1.? Upam, da bo katera...da si bova pomagali NAJA74
4. jan 2009 11:34
Naja74, tudi jaz začnem novi krog jutri 5.01.2009. V prvem krogu sem shujšala 20 kg, potem sem imela 90. dni vzdrževanja in sem šla dol še cca 3 kg. Torej jutri gremo novi krog. Lep pozdrav Vandolina
4. jan 2009 12:24
Jaz imam pa danes zadnji dan grehov Jutri pa lepo dalje po vzdrževalnem planu (še en mesec) potem pa novi krog. Med prazniki sem zavestno prekinila vzdrževanje in sem v 14 dneh grehov pridobila pol kg. Kar v redu, ne? Priznam, da sem s strahom stopila na tehtnico, čeprav po hlačah nisem nič opazila. Ampak sem zadovoljna. V začetki februarja začnem drugi krog in moj cilj je izgubiti še 7 kg. Vandolina, držim pesti zate! Issi
4. jan 2009 15:39
Tudi jaz jutri, to je 5.1. začnem z ločevalno dieto. Izgubila bi rada kar nekaj kg. mi lahko pomagate, kako naj začnem? Kje najdem kakšen jedilnik za ločevalno?
Kyara
4. jan 2009 15:40
Aja, ali pa nej vse prispevke preberem?
KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Grški pita kruh
Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom