8. maj 2008 8:18
Iskrene čestitke kratkolaska Kapo dol !!! blažkaa
8. maj 2008 8:18
Iskrene čestitke kratkolaska Kapo dol !!! blažkaa
8. maj 2008 8:34
Kairos - zelenjava, pa kaka solata (samo z zelenjavo). Vse to pride v poštev. Pa nekateri jedo še oreščke ... Kratkolaska - čestitke!!! Jaz sem tudi v drugem "mesečju" izgubila samo kakšna 2-3 kilograme. V tretjem tudi ne bom veliko več, ker sem se prilagajala okrevanju po operaciji zoba + pikniki. Če pa gledam celostno, sem zelo zadovoljna ---> če izračunam indeks telesne teže, sem končno na normalni teži za svojo višino. Si pa želim še kakega kilogramčka manj, seveda ... Lep pozdrav vsem! Marna
8. maj 2008 14:57
Dober dan,zdaj pa se moram skoraj opravičit,saj nisem bila na računalniku kar ene 10 dni.Prazniki delavni...pa mal fešt,pa mal morja...ta teden pa predavanja o fitofarmacevtskih sredstvih tako da od ponedeljka do danes... nisem bila nič doma... Je kar vredu, če greš direkt iz službe pa prideš domov ob 22 ali pa še kasneje,drugi dan isto...tretji dan isto,no danes pa je treba narediti red po hiši. Kar se tiče diete,se ne bom nič hvalila,ker sem čista katastrofa... to je to zdaj pa ne delo,bodite pridne in nekaj novih seveda dobrodošle... Darja -
8. maj 2008 18:51
Kairos, pa seveda tudi ostale - tole nam je lahko v pomoč http://www.rina.si/joomla/index.php?option=com_r
10. maj 2008 9:46
Živjo! Da malo pozdravim vse stare 3md jevke, ki smo se včasih kar veliko srečevale tu gor, če še slučajno katera kaj prebere. Jaz sem trenutno spet na dieti. Moram sklatiti nosečniške kilograme. Si pa pri idejah za obroke lahko pomagate tudi s to našo stranjo, ki smo jo takrat ustvarile. http://3mdobroki.moj-album.com/ lep dan Rožica.
11. maj 2008 23:17
O, Rožica, pozdravljena. Mene ni več kaj dosti tu gor, me je mala končno ozdravila odvisnosti od kulslo, hi hi... Jaz še dojim in se 3md-ja še nekaj časa ne bom šla, sem pa že skoraj pol leta na dieti brez mleka in jajc (kar pomeni nič oz. skoraj nič sladkega), tako da mi ni ostalo ravno veliko kg, a imam enega lepega dne vseeno še namen pospraviti z viškom... L.p. pa morda še kaj več na ZS, ko bo kaj časa... Tudi jaz pozdravljam staro klapo, če katera še kaj zaide sem, tako kot sem jaz danes. Upam da ostale ne zamerite. Pa lepo hujšajte in uživajte življenje.
12. maj 2008 18:11
Zdravo! Kako ste? In Rožica in Encijan? Se vaju spomnim, ko smo skupaj hujšale... To so bili lepi stari časi... Nisem vedela rožica, da si rodila...ful lepo...kaj pa imaš, koliko je star-a? Vesela sem zate. Tudi Encijan zate nisem vedela, kaj pa imaš ti? No, lepo, da nimaš dosti kg, ki so ti ostali od nosečnosti. In ostale hujšarice? Jaz imam še 16 dni do konca 3 md in se nič kaj preveč ne veselim, ker me je strah, da bi po dieti pol delala prevelike grehe. PAPA saby
12. maj 2008 21:57
Jaz pa imam še slabih 14 dni do konca ... pa upam, da bom pridna tudi zatem. Marna
13. maj 2008 8:23
LP Evo še sem živa....z dieto se ravni ne bom hvalila,ker ni vse tako kot mora bit,mi vaga najbrž močno laže!!!! Kar štiri dni smo imeli zablokiran internet(zaradi njihove napake),pa kaj je hujšega sine je skoraj dobil živčni zlom...je bilo pa malo mira v hiši. Upam da ste bolj pridne kot jaz,no danes bom jedla čufte v omaki (brez riža-moj recept) in solato.... Služba tudi meni ne dovoljuje več da bi tolk visela tukaj gor kot pred tremi ali štirimi meseci...pa kaj čemo jo vsaj imamo... lep dan ker grem kmalu v "službo",ja kam drugam pa... Darja -
13. maj 2008 12:31
Rožica je napisal/a: |
Da malo pozdravim vse stare 3md jevke, ki smo se včasih kar veliko srečevale tu gor, če še slučajno katera kaj prebere. |
Encijan je napisal/a: |
Tudi jaz pozdravljam staro klapo, če katera še kaj zaide sem, tako kot sem jaz danes. |
Se podpišem pod oba posta. Že dolgo nisem brala te teme, danes me je firbec zanesel sem. Sem prav vesela za vajin naraščaj in da še kaj pokukata na Kulslo.
jankica
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | malaga |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Enostavna zelena juha
Veganski sladoled z navihanci