Ločevanje živil 90. dni - 5. del

kratkolaska  

član od: 13.3.2008

sporočila: 64

19. mar 2008 18:16

Hey punce! Danes pa sem lačna. Riž me danes ni nasitil, sem jedla brez solate, pa še žal mi je, da si ga nisem rajši zdušila, kot pa da sem jedla kot solato. Bljek. Res mi ni pasalo. Za večerjo mi riž niti najmanj ne diši, zato bom pojedla rajši kako sadje. Ob 19 pa grema s kolegico (ona hujša zdravniško) na doooollllg sprehod. Imama kar tempo, se ga res veselim. Res je fajn, da imaš več aktivnosti, ker če skozi delaš eno, postane preveč monotono. Juti pa OH. Počakam, da pride sestra iz faxa, da se zmenima kaj boma ali testenine ali pico. Njami! Mejte se kar se da lepo! Čiv buc bau (hihihihi) kratkolaska

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

19. mar 2008 19:02

Kristalka je napisal/a:
V petek ob 19.40 nastopi polna luna, torej - sobota je "dan za čiščenje" pred prazniniki
Tokrat pa se bom res skušala držati! Marna

darja-  

član od: 11.8.2007

sporočila: 567

20. mar 2008 8:42

kJE PA STE ZASPANKE,JAZ ŽE KUHAM LASANJO.....,sam ne zase...

kratkolaska  

20. mar 2008 12:19

Hello! Kako smo? Danes sem na OH, tako, da bo za kosilo imitacija (hahaha) pice. Za zvečer pa še razmišljam kaj bi naredila, bom nekaj spekla kake kekse dobre ali pa štrudl. Ne vem še. Glede praznikov: punce pravila so zato, da jih kršimo tako da jutri imam sadje, v soboto B, prav tako v nedeljo B, ampak kontrolirano (potratni potici se prav tako ne bom odrekla, vendar samo en kos), nato pa bom nadaljevala z dnevi po vrstnem redu. Kaj hočemo, v če en dan vmes grešimo še ne bo konec sveta. Bomo pa v nadaljevanju bolj pridne. Ko se spomnim koliko roj. dni me še čaka ta mesec vidim kar črno pred očmi. Nič punce, mejte se lepo! kratkolaska

blažkaa  

član od: 8.5.2007

sporočila: 775

20. mar 2008 15:05

Sem šla dopoldan s prijateljico na krajši sprehod pa me je tako prepihalo, da se bo včerajšnja zgodba o ležanju v postelji in cartanju s temoforčkom najbrž ponovila No, saj sva šli potem na čajček , da sva se dodobra pogreli. Danes sem na B dnevu, a sem si raje naredila toplo boranjo in jo pojedla s koščkom polnozrnatega kruha. Si bom pa za večerjo mesek privoščila Saj veste; da telo ne bo trpelo pomanjkanje vitaminov Pa lep preostanek dneva vam želim blažkaa

blažkaa  

član od: 8.5.2007

sporočila: 775

20. mar 2008 15:10

Kristalka, takole bomo pa po vsej verjetnosti štrikale mlajše generacije P.S. Če bi znala, bi slikico prilepila v blog blažkaa

kratkolaska  

20. mar 2008 16:56

Halo! Tako, kosilo je minilo. Za večerjo pa sem tudi že poskrbela. Sem spekla pecivo, recept, pa sem našla na portalu (babičina dobrota). Upam, da bo dobro. Jaz res ne vem kaj mi je. Ze vceraj sem bila lačna po kosilu. c-c-c-c-c-c Danes zvečer grem pomovno na sprehod. Od včeraj sem danes čutila posledice, so me mišice bolele, pa ne vem zakaj (isto pot sma prehodili v zadnjih 2 mesecih večkrat). Uživajte! kratkolaska

darja-  

20. mar 2008 20:13

Sem tolk utrujena da bom napisala samo to : Bog daj da bo praznikov kmalu konec.................. čao

barbay  

član od: 4.1.2008

sporočila: 202

20. mar 2008 21:02

OJ!! In kako kaj? Ja še vedno ločujem, sicer sem se v zadnjem tednu kar malo pregrešila, vendar pazim kaj jem. Danes je moj kolega, ki ga nisem videla recimo tri tedne, omenil, da me je vidno nekaj manj. Nisem mu niti omenila, da hujšam, tako, da sem vesela, da je nekdo, ki ni moj bližnji, opazil, da se nekaj dogaja, pa da vem, da se ne dela. Res sem vesela. Tako da bom vztrajala, isto pa želim tudi ostalim. VZTRAJAJTE!!!! Bay bay barbay

darja-  

21. mar 2008 6:41

dobro jutro,zaspanke.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti