18. mar 2008 8:51
A še kar spite al se pa že kepate?????????????????
18. mar 2008 8:51
A še kar spite al se pa že kepate?????????????????
18. mar 2008 9:45
Jutro vsem! Ja tale sneg pa me je zelooo presenetil, še dobro, da čez vikend nisem zamenjala gum No takole, jaz sem ravno na zajtrku, jem spet ananas - 3 kolutke. Za kosilo pa ne vem kakšno meso bi si naredila? Lušta se mi nekaj na žaru, mogoče bom skočla v trgovino pa kak ražnič ali pleskavico? Ne vem še. Zraven bo gotovo solata ledenka in zelenjava kuhana na pari. Pa še en greh imam : pijem manj, moram začet kaj več kratkolaska
18. mar 2008 11:56
Dober dan - veste kaj, tako na veliko grešite, kaj bo šele čez praznike, ko bo na mizi šunka, potica pa jajčka pa še kaj... dajte si malo prostora naredit v trebuščkih
18. mar 2008 12:38
Pozdravljene! Spet se po DOLGEM DOLGEM času oglašam. Nisem vas imela niti časa brat, tako da niti ne vem če ste me kaj pogrešale Odkar se mi je zraven službe še faks je tak napet urnik da groza. Sem vas že fejst pogrešala. Moram se pohvalit, da se bo kmalu končal moj post (40 dni) brez čokolade, na kg pa se vseeno ne pozna . No, saj nisem niti pričakovla, da bo šlo kaj na ta račun dol. Ločevalne se ne držim strogo, res pa je, da pri kosilih še vedno ločujem in mislim, da bom se tega držala kar se da bolj dolgo.Sedaj moram samo še povno vključit v jedilnik sadne dneve, upam, da mi bo uspelo 2x na teden. Drugače pa kg kar vztrajno stojijo. Ampak se ne dam. Sedaj se bom verjetno tudi vpisala tudi na aerobiko, in bom sama hodla (saj ni nobene proste kolegice, da bi lahko hodle skupaj). Kako pa ste ve kaj? Upam, da vam gre vse po načrtih, če ne pa ne smete obupat. Aja še to, če bo vse po sreči, bom kmalu že zaposlena in bom tako redno zaposlena in redna študetka. Jeeeee. Upam samo, da mi bo uspelo oboje hkrati vse opravljat. No, sem se izpovedala. Bom vas poskusla redno brat, da vidim kaj lepega počenjate, pisala pa bom bolj malo. Lepe praznike vam želim in čim manj grehov Aja, pri nas v Mariboru pa nič ne sneži tocka
18. mar 2008 16:11
OJLA PUNCE
Pri nas pa sije sonček in vabi na kakšen sprehodek,tako da ga bom res izkoristila.No danes sem pridna in sem jedla regrat z jajčki.Za većerjo še nevem kaj naj si pripravim mogoče samo solato ker jajc imam dovolj.
Kratkolaska lepo da imava iste dneve in da bova skupaj končali bova videli kera je bla bolj pridna mal se hecam očitno si že zdej manekenka.
Povej mi na koliko časa se tehtaš ker jaz se ne upam stopit nanjo sploh po zadnjem prevelikem grešenju bom še malo počakala.
lp
-pika
18. mar 2008 17:20
pozdravček! Tako, ravno sem imela kosilo, solato, zelenjavo in malo pleskavico. Tako pozno pa zato, ker me je kolegica povabila na lignje ali pico v picerijo in ne morte verjet, spila sem samo vodo. Na začetku sem mislila, da bo težko gledat, ker ona pač je, ampak, ni bilo sile. Sem kar ponosna sama na sebe. -pika kaka manekenka neki? Če bi bila potem ne bi bila na dieti Vse hlače so mi že postale tesne v pasu tako da....... Če ti povem po resnici......že od nekdaj se vagam vsako jutro to pa zato, da spremljam težo in lahko ukrepam če slučajno kdaj preveč pokaže. Ampak zdaj v teh 8 dneh sem se vsako jutro, zdaj sem se pa odločila, da se bom 1X tedensko ker drugače bom zgubila motivacijo. Saj veš kake smo ženske, rade bi, da bi kg kar skopneli in da bi vsak dan imele manj kg. lp kratkolaska
18. mar 2008 20:37
Pozdravljene! Pridružujem se vam na ločevalni dieti. Danes je za mano uspešni drugi dan, škobni dan. Za zajtrk sem imela dve jabki, za kosilo pečen krompir in zeleno solato z radičem, za večerjo pa kuhan krompir z gobovo omaki in solato. s00s
18. mar 2008 23:25
Pozdravljene Mene danes neki matra, pa ne vem, če je je to vreme krivo, al pa težave pred .......................saj veste čem ... Sama nase tečna , jedla sem testenine, za večerjo sem pa mela tortico((ja, ja sama sem jo spekla in prav fina je bila, pa dobra tud)), ampak jaz bi še kar neki jela,pa jela ........ se komaj še zadržujem , tako , da sem se odločila , da grem spat ..... O madonca , k je že tolk ura šele zdele vidm.............. Lahko noč vam želim in se jutri kej oglasim l u c k y
19. mar 2008 7:43
dobro jutro Lucky day najbrž ti hitro mine dan ča ne veš da je ura polnoč.... Jaz grem zvečer rada kmalu spat,sem pa jutranji tip...sem že posesala pomila posodo od večerje perem drugi stroj cunj,prebrala sem jutranji časopis,spila kavico,zakurila kamin....pa še kaj bi se našlo. Danes je moj B dan in bom najbrž jedla kašen jogurt,ker sem zadnje dni preveč....vaga pa seveda stoji...
19. mar 2008 8:25
Jutro! soos dobrodošla! Danes je pa lep sonček, kar drugačno počutje kajne? No, danes sem na škrobu. Zajtrkovala še nisem, bom pa 2 kivija. Kosilo pa bo riž z zelenjavo (koruza, grah, korenje, gobice) Mmmmmmmmm, upam, da bo dobro. Včeraj sem šla s psom na sprehod, pa je ful pihalo, mi je bilo prav žal, da nisem vzela kape potem pa sem "migala" na aerobiki (seveda doma!) Darja- nič se sekirat, če vaga stoji. Če se ti počutiš boljše in si bolj samozavestna je tudi to nekaj, kajne? Kje pa se kaj Blažkaa potepa? Lep dan želim vsem, pa pridne bodite, ne grešit. Saj veste kmalu bo vikend, z njim pa šunka. kratkolaskaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehova rolada
Rižek z lososom