Ločevanje živil 90. dni - 5. del

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

29. okt 2005 8:58

Pozdravljene! Dušanka, se nimam kaj hvalit. Hvalita se lahko moja fanta, ki sta bila tudi včeraj vodna, pa hodita danes po stanovanju že kot dva visoka purana. Iskreno sem jima čestitala. Verjetno tak uspeh pri njima, ker veliko več gibata kot jaz. Eden je navdušen tenisač, drugi pa dosledno dela trebušnjake in kolerasi - mama pa nič, malo se izgovarjam na hrbtenico. Le na masažni aparat chi4life se še spravim, pa še to ne prav pogosto. Kar se tiče tablet proti bolečinam sem tudi jaz včeraj, ko sem bila vodna, zaradi hrbtenice, pojedla 2 ibrofena (ta močna), pa ni bilo nič narobe. Mogoče ti Dušanka jemlješ ketonal, ta pa je menda bolj nevaren za želodec. Se beremo - LP VERONIKA

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

29. okt 2005 9:38

Hojla! Bonaca,velja,bomo zagrizli v meso! Dušanka,držimo pesti zate,da se čimprej rešiš bolečin! Helena,uživaj še danes,pol pa le pogumno! Veronika,čestitke za uspešno prestan vodni dan! Tuna,veš kaj,že navsezgodaj nam narediš take lušte. Jaz mislim,da bi bilo res najbolje naročit kakšno ploščo,pa velik zelenjave,pa riž in potem si vsak vzame,kar mu najbolj odgovarja. Migla,sej bo,ne se dat!Sonček se je pa res nekam zataknil,nč ga ni videt. Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

29. okt 2005 9:42

Tudi tebi lep dan, Marjetka Cvetka! tuna

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

29. okt 2005 9:49

Marjetka cvetka hvala za pesti - da bi le kaj pomagalo. Noga pa kar kljuva in kljuva, pa peče, boli in ne vem kaj še. Zoprno, ampak se ne dam in upam na boljše čase. Ja Veronika, jaz jemljen Ketonal forte, ki je pasji - me tako boli želodec, če jih ne vzamem s hrano. Pa mi je tudi dohtarca zabičala: nikoli brez hrane. Vsem, ki greste v hribe ali na izlet - uživajte 100 na uro. Vsem vodnim - vzdržite. Jaz bom v ponedeljek Vsem mesnim, sladkim, škrobnim ali OH - dober tek! Dušanka Sporočilo je spremenil(a) DUŠANKA dne 29. okt 2005 09:50:32

MetkaV  

član od: 28.10.2005

sporočila: 4

29. okt 2005 11:34

Dobro jutro punce. uspelo mi je, prvi vodni dan ja za mano. Pa niti ni bil talo težak, kot sem misla, da bo bil. Poleg tega sem šla zvečer še na aromoterapijo, kjer sem se sprostila in spotila in tehtica spet kaže manj. juh uh uh, zdaj pa še nadalnjih 5 - 6 kg pa bom tem, kjer sem bila nazdanje v 2 letniku. punce lep se mejte, jaz grem sedaj kuhati. lep dan MetkaV

MetkaV  

29. okt 2005 11:38

Ojla tuna, hvala za vabilo, bom premislila, če pridem, pa varstvo za moje čebelice moram najti. Ne vem pa kako bi mi to uspelo, veliko hrane in veliko skušnjav, pihi pa itek ne smemo drugega kot vodo in čaj brez sladkorja, jaz imam pa takoooo rada pivo. vsaj en požirek :( čav MetkaV

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

29. okt 2005 11:46

Metka hrane bo za vsakega nekaj, pile boste pa zeleni čaj in vodo, me ki smo pa že nekaj časa konec diete, pa si bomo seveda privoščile kozarček vina ali piva...Le pridi..da se spoznamo.. Zdaj grem pa domov, oziroma imamo jesenski piknik... Lp tuna

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

29. okt 2005 11:51

Dober dan pikice! Pikeci so nam pa izgleda ušli. Tuna, a si bila v Kitajski na Teharski ulici (pod pokopališčem)? Mi si ponavadi naročimo različno hrano, vsak svojo, jo damo na sredo mize in potem degustiramo. Vzameš vsake hrane po malo. Si mi naredila lušte, packa! Komaj že čakam, da gremo. Kitajci full dobro kuhajo. bonaca

Robida  

član od: 4.7.2004

sporočila: 780

29. okt 2005 11:56

Zdravo punce, Verovnika, jaz sem imela mag. resonanco prejšnji mesec v Celju.Preiskava je malo neprijetna le zaradi dejstva, da pol ure ležiš povsem negibno v tunelu, vsake toliko časa pa prične nekaj ropotati in razbijati okoli tebe.Jaz sem si pomagala tako, da sem imela ves čaš zaprte oči in sem se poskusila "odklopiti", da me ni napadla klavstrofobija. Se bom pa v bližnji bodočnosti verjetno pridružila "BOLNICAM". Tuna, obilo zabave pri komunikaciji z gospo šefico, vsekakor pa moramo naročiti tudi njeno "peceno laco". Naj te potolažim, da ta gospa od vseh celjskih kitajcev govori najboljše slovensko, le "R" jo še muči. Pozdrav

MetkaV  

29. okt 2005 12:28

ja ja vino ali pivo, nas boste pa mučile z vodo ali čajom :( to ni fer he he. če pridem vas še obvestim. Lahko pripeljem s sabo še kolegico? MetkaV

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti