Ločevanje živil 90. dni - 5. del

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

28. okt 2005 7:41

Pozdravljene! Tudi meni je sadni dan uspel, toda se prav nič nisem silila s sadjem, ker mi je prav pasal, posebno še kakiji proti večeru. Verjetno sem si za današnji VODNI DAN nabirala zaloge sladkorja za današnje nemoteno funkcioniranje možgan. Hura, samo še danes, potem pa prazniki, čeprav nič veseli, pa kljub temu! Moram priznati, da sama zelo rada hodim na pokopališče - v času moje depresije pred leti, sem to počela zelo, zelo pogosto tako, da so mi moji skoraj prepovedali sprehode gor čez. Uživam ob urejanju cvetja. Rada imam rože in jih imam polno povsod okoli sebe. Vsem mesnim, škrobnim, sadnim in ostalim - VELIKO VOLJE - NE BOZABITE (katera je že to rekla? ) MINUTO V USTIH - PA CELO ŽIVLJENJE NA BOKIH (in pri meni na riti) Se beremo - LP VERONIKA

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

28. okt 2005 8:59

Dobro jutro vsem. Kako ste? Jaz se danes počutim super! Včerajšni vodni dan 100% uspel, brez grehov, brez muk. Res je, da sem ves dan letala in tako nisem imela časa misliti na hrano, zvečer pa sploh nisem bila lačna. In danes sem lažja za 1,5 kg...še manj kot kg mi manjka, da vidim tisto 6 na tehtnici...imam pa še 28 dni do konca diete...upam, da mi bo uspelo...na začetku sem sicer računala, da bom več izgubila, samo potem so bili pa vmes še manjši in večji grehi.... Torej Dušanka, Helena, Lanes in ostale, ki ste na škrobu... iste dneve bomo imele zopet, ko boste po vodnem dnevu, pa nič zato, je kar fino, da vas bom brala kaj jeste, tako bom dobila ideje za naslednji dan. Danes imam torej B dan in bom za kosilo jedla solato in poli salamo, pa juhico. Torej jaz v Celje na srečanje lahko pridem tam okoli 19 ure, kaj prej bi bilo težje, pozneje pa tudi ni problem. claudia12

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

28. okt 2005 9:22

Tuna, velja kavica. Sreda 2.11. je moj vodni dan pa mi bo pasalo, da bom šla od doma nekam, kjer ni pregreh na vidiku. No pa če sem zdržala 2 vodna dneva pa bom še tega zadnjega. Naj se nam pridruži še katera Brittney, Picika ... na kavici! bonaca

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

28. okt 2005 9:23

Claudia, bravo - seveda ti bo uspelo, upam, da nam tudi. Me imamo vodni dan ravno 31.10. - torej v ponedeljek. Malo me je strah, ampak upam, da bo uspelo. Lep dan brez grehov in upam v sončku Dušanka

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

28. okt 2005 9:34

Bonaca OK, kaj tudi ti končuješ, kako hitro mine 3 mesece... Claudija bravo, Dušanka saj bo šlo.... Lp tuna

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

28. okt 2005 10:09

Hojla! Na kavico,pravite.Mogoče bi pa šlo.Obljubim ne nič,ampak do srede se bom že izjasnila.Imajo otroci počitnice,jih bom pa peljala mal naokrog.Ja,kaj morem,punce grejo povsod zraven mene,bog ne daj,da bi mama sama kam šla,ampak v kitajca pa pridem sama. Sadje,sadje,sadje.Jaz sem že zmazala skodelico grozdja in pest študentfutra. Za kosilo bom pa pečena jabolka. Claudia,čestitke za uspešen vodni dan.Super občutki danes,kajne? Ja,veronika,samo še danes.Prazniki so prazniki,pa kakršnikoli že,sam da človek mal spremeni ta svoj vsakodnevni ritem,pa se že bolje počuti. Dušanka,zdaj sem pa že jezna na tale tvoj šen!Če bi mogla,bi ga tako po riti,da mu ne bi nikoli več prišlo na pamet,da bi se spravil na Dušankino nogo.Ti,ti grdi šen! Lanes,jaz bi lahko prišla na srečanje tam nekje od šestnajte ure dalje. Mejte se lepo! Marjetka cvetka

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

28. okt 2005 10:22

Claudia, a lahko zaupaš, s kakšnimi kg si štartala (mogoče sem prezrla, oprosti), jaz sem namreč danes po doooooooooolgih letih zagledala 6! jankica

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

28. okt 2005 10:34

Jankica, če sem prav razumela spredaj - ne zadaj. Zadaj 6 gledam sam že zeeeeeeeeeeeeelo dolgo, spredaj pa je bolj zajtna od šestice. Se beremo - LP VERONIKA

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

28. okt 2005 10:37

Tudi jaz bi bila vesela, če bi spet videla šestico pri svoji teži, kar pomeni, da bi morala shujšati za kakšne 3 kg. Sem pa poklicala teto po telefonu in zvedela, da je v prvih dveh mesecih shujšala 10 kg, sedaj jih ima 67, je pa majhna in se drži že malce sključeno. Stara je 73 let in je s tem načinom prehranjevanja zelo zadovoljna, pravi da jedo marsikaj, kar prej niso. Za njeno telovadbo pa poskrbi vnuk, ki je star dobri dve leti. Včeraj nisem bila pridna, sem pojedla preveč keksov. Včasih se pač moram malo pregrešit. Delam pa že načrt za zeljne zvitke na moj način, upam, daa bodo užitni in ne preveč dobri, da jih ne bom preveč pojedla. Lp riba-ribica

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

28. okt 2005 11:00

Jankica, velika sem 173cm in sem štartala z 78,5 kg, danes po drugem vodnem dnevu jih imam 70,8 kg...nekako sem želela priti do 65kg....vendar dvomim, da mi bo v tem krogu uspelo. Sicer sem zadovoljna tudi s tem, saj se bolj kot po kg pozna po obsegu, koliko točno pa ne vem, ker se zjutraj nisem imela časa meriti. Bom kasneje sporočila. Jankca, če ne zameriš...koliko si pa ti izgubila? Bi bilo dino, če bi se spet katera poigrala s statistiko, ko sem pred začetkom pregledovala forum, dem videla, da je bia tusi statistika, samo ne morem se spomniti katera jo je delala..bom mal nazaj pogledala. claudia12

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti