Ločevanje živil 90. dni - 5. del

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

27. okt 2005 5:19

Dobro jutro vsem skupaj! Jaz pa ne morem brez sira. Zato skoraj vedno na beljakovinski dan jem sir, no včasih tudi meso vendar redko pa vseeno mislim da bi brez mesa težko saj kakšen kos pršutka je zelo dober.A ne? Za zdaj samo toliko. Grem delat. Želim vam uspešen dan!! hema

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

27. okt 2005 6:53

Dobro jutro ! Marjanca dobrodošla doma. Smo zelo vesele da si vredu, bolečine pa le hitro preženi vstran. Helena saj ni konec sveta, le pogumno naprej. Lanes čestitam za uspešni zaključek 3md... zdaj pa se začne garanje. Bonaca in Veronika če jaz ne bom več jedla piščancev in puranov pol bom postala vegetarijanka. Sej tudi pri norih kravah smo gnali paniko...pa je bilo vse ok. Jaz zaupam Perutnini Ptuj da bodo poskrbeli za varnost svojih kokoši in varnost nas. Pa še eno dejstvo za lepši začetek dneva: Po dolgotrajni študiji je južnoameriški znanstvenik ugotovil, da ljudje, ki so premalo spolno aktivni, berejo e-maile z dlanjo na računalniški miški. Nikar je zdaj ne umikaj, je že prepozno……. tuna

tuna  

27. okt 2005 6:55

Uredba ministrstva za zdravje! Prebivalcem Slovenije moškega spola je do preklica uredbe prepovedano potovanje izven meja Slovenije, oziroma vračanje vanjo v kolikor so že odpotovali.. *razlog; možnost okužbe tiča z gripo*! Lp tuna

Elen  

član od: 5.9.2005

sporočila: 201

27. okt 2005 7:50

Punce dobro jutro! Najprej vam želim čimveč volje in pozitivne energije. Ravno gledam na eni spletni knjigarni knjigo 90 dnevna ločevalna dieta od založbe R. Mi jo priporočate, se jo izplača imeti? Hvala in čimveč sončka vam želim! Pa še jaz en vic... Martinova gos sporoča, da je letos ne bo na praznovanje, ker ima gripo. lp Elen

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

27. okt 2005 7:53

Dobro jutro! Marjanca 45 pozdravljena,lepo je bilo prebrati,da si spet v naši družbi.Hema,danes smo na sadju,kar pa zame ne bo težko,ker grem k zobarju.Jutri pa eno veliko kurje bedro,klic pa ptičja gripa,kar je dobro je dobro.Samo ,da ta krščeni tiči ne dobijo kakšnega virusa kajne Tuna.Danes mi hlače že kar lepo opletajo okrog stegen,krasen občutek,tehtam se pa ne,ker se potem prehitro vdam,ko se tehtnica trmasto oklepa vedno istih številk. Hema tudi jaz imam grozno rada sir in največkrat se prekršim,prav s koščkom sira kar vleče me . Dušanka bo boljše bo ,za novo leto boš že plesala. Naj še jaz dodam en vic:Moški,do 40 leta imajo "samostalnik"po 40 pa SAMOSCALNIK". Tako,da jaz se ne bojim kakšne tičje gipe. Lepo se imejte! jesen

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

27. okt 2005 8:04

Pozdravljene! Prav nasmejala sem se, kako neizmirno široka je človeška fantazija. Tuna, kadar berem maile, imam roko vedno na miški. Ne boš verjela, da sem jo umaknila ....... torej več ZAKAJ Tile vici o ptičji gripi so pa OK. Tudi jaz sem že dobila enega, ki gre takole: NUJNO OBVESTILO LJUBLJANSKE OPERE NOCOJŠNJA PREDSTAVA LABODJEGA JEZERA ODPADE. VSE BALARINE SO V KARANTENI. Pa lep dan - se beremo! LP VERONIKA

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

27. okt 2005 9:12

Jutrooooo pupe! Naša Marjanca je nazaj! Smo te pogrešale! Me veseli da je bila operacija uspešna in ti želim da je bila tudi zadnja. Pa upam da imaš za nekaj časa dovolj zdravnikov. Želim ti hitro okrevanje, res pa nikar ne pretiravaj s kakšnimi opravki sedaj. Počivaj in kmalu boš spet v stari formi! Danes je pri nas spet tedenski dan D - Taja ima zobarja. Samo da pomislim me glava začne bolet. Imava kar vsak četrtek ob isti uri dogovorjeno in vsakič upam na napredek. Sicer sem pa jaz imela zobarja včeraj in sem čisto pozabila. Potem me pa kliče tašča in vpraša kako sem opravla in jaz sploh nisem vedela o čem govori!!! Je pa hudič če je tašča bolje seznanjena z mojimi opravki kot jaz, kaj!?! Dušanka, kako ti ne zavidam tvoje situacije. Upam da se hitro pozdraviš. Glej pa na to s pozitivne strani, imaš neomejeno časa za forum, kar ga drugače najbrž ne bi imela! Hvala vsem za dobre želje za hitro okrevanje moje mami. Marjetka cvetka, mami ni šla v bolnico na skrivaj. V Valdoltri je že 2 tedna in nam je ves čas govorila da še nima določenega datuma za operacijo. In ko jo dopoldan kličemo tja malo za poklepetat, nam povejo da je v operacijski. Predstavljajte si ta šok. Sicer sem pa včeraj z njo lahko že malo govorila po telefonu, danes pa upam da jo pripeljejo v sobo in bom šla lahko k njej za par minutk. Včeraj je že malo vstala in tudi dr. je zelo zadovoljen s posegom (op. je trajala 5 ur). Je rekel da bi že včeraj lahko prehodila brez bergel več kot pa pred operacijo. Mi smo tko happy... Upam da vam že ne presedam s tem razlaganjem, ampak men se cel dan v glavi samo to vrti. Upam da jo danes lahko že obiščem in močno stisnem. Rožica, se strinjam s tabo da je ta dieta draga. Jaz ves čas dokupujem oblačila pa imam vedno premalo za oblečt. No ja, saj če bi bila bolj pridna in bi težo vzdrževala bi bilo vse dobro, samo kaj ko pa mi vedno vse uide izpod nadzora in moram imeti garderobo v treh konfekcijski številkah. Mi teža ves čas tako niha, da ne vem katero številko bom čez mesec nosila. Pa res nisem karakter. Res bravo za vse ki jim to uspeva! Nas je kar nekaj ljubiteljic prebranca tukaj gor. Marjanca, Rožica, Marjetka cvetka, jaz, pa še kakšna bi se našla. Jaz ga kar kupim in mi je . Rožica, mislim pa da ga Marjanca sama pripravlja in ti lahko zaupa recept, če ga želiš sama delat. BRAVO LANES! Si karakter da preživiš vodni dan ob takih skušnjavah. Claudia, tebi pa veliko volje danes. Tudi ti boš uspešno prestala tale vodni dan. Če bo kriza, pa hitro na forum po kakšno vspodbudno besedo. Veronika, mi se piščancu še ne bomo odpovedali. Dobimo domače in so tako doooobri. Bo mogla bit velika panika, da ga bomo črtali z našega jedilnika. Punce, ste me že v jutranjih urah nasmejala. Bom poskrbela, da bo moj ostal znotraj naših meja, da ne bomo potem imeli posta! Ja, pa za mojga lubija nikoli ne bom priznala da jih bo imel čez 40! Pa naj še jaz malo dodam. Jajca Zakaj nimajo moški treh jajc? Ker se je iz enga tič zvalil. Nedolžne ovce Katere ovce na Irskem so še device? Tiste, ki tečejo hitreje od pastirjev. Pogum Kaj je najlepši primer poguma? Dva kanibala imata oralen seks. Ginekolog in pizzaman Kakšna je razlika med ginekologom in dostavljalcem pic? Ni nobene. Oba lahko samo vohata. Kaj so mešani občutki? Mešani občutki so, če se tašča ubije s tvojim novim BMW! Kaj je to zadrga? Je meja med ljubeznijo in sexom! Kaj je najboljša kontracepcija?? Streho poliješ z oljem, tako da štorklja ne more pristat! Še nerojena dvojčka se pogovarjata v maternici.Prvi reče:zunaj pa dežuje.Drugi:koko pa to veš?Pa prvi:glih en je s palerino notr uletu Izgubil sem veselje do dela. Poštenega najditelja prosim, da mi veselje vrne, delo pa naj kar obdrži. Pozdravček! tejčica Sporočilo je spremenil(a) tejčica dne 27. okt 2005 09:13:42

tuna  

27. okt 2005 9:21

A bi ti sexala z mano? vpraša črnec hudo bejbo. Eh, hvala, ne bi . Pa zakaj ne?! Ker sem slišala, da imate črnci fuuul dolge! Ah, kje, to sploh ni res. Moj sploh ni tako zelo dolg . Vseeno ne bi, hvala. Lahko ti ga pa pofafam, če bi rad. Ma, ni treba, to lahko tudi sam. Lp tuna

tejčica  

27. okt 2005 9:23

Še takih!!! tejčica

tejčica  

27. okt 2005 9:42

Programer pripoveduje: Ko mi je šlo vse narobe, sem pozno ponoči obupan natipkal: "***i se!" Odgovor je bil: "Part of hardware missing !" Kaj stori vampir, ko mu izpadejo zobje? Prešalta na Bloody Mary. Sex is not the answer, sex is the question, yes is the answer. Po Avstraliji skače kenguru in se vsakih sto metrov ustavi. Iz njegove vreče pokuka pingvinček in bruha kot nor. Na Antarktiki med skupino pingvinov sedi kengurujček, občasno kihne in zagodrnja: "KU*** pa ta izmenjava študentov!". tejčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti