Ločevanje živil 90. dni - 5. del

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

26. okt 2005 3:09

Dobro jutro suhice in malo manj suhice!! Danes sem pa jaz na sadjuDržite pesti,da bo brez greha!! Vama pristopim Dušanka in Claudia12,skupaj nam bo lepše.Čeprav Dušanka, ti še kar trpiš v bolečinah!!Gremo novemu dnevu naproti!! Sadni pozdrav!! Čao, čao!! helena45

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

26. okt 2005 3:59

Helena, dobro jutro! Prav tako dobro jutro vsem ostalim, ki še pridete na forum za nama. Ja, sadje bo danes na jedilniku ves dan - za mene hvala Bogu, ni treba nič kuhati in se moj ne bo pritoževal preveč. No, saj je kar priden, ga bom morala naučiti, kako se dela na računalniku, sedaj, ko je tudi on postal "kuhar" silom prilike, da bo lahko sodeloval v Kulinariki. No, tudi kako zelenjavco bom spravila vase, da ne bo tako enolično. Lep dan vsem in dober tek Dušanka

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

26. okt 2005 5:14

Helena45 in Dušanka in vse ostale dobro jutro. Jaz imam danes OH pa ne vem še kakobom skombinirala ker sem včeraj jedla polento. Dušanka upam da nisi budna tako zgodaj zaradi bolečin. Lepo se imejte in se "vidimo" po šihtu. hema

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

26. okt 2005 5:20

Ja, Hema, seveda, trenutno se ve, zakaj tako pogosto za nekaj minut pridem sem na forum. Takrat vsaj malo pozabim. Naj pa povem, da je morda danes za malenkost boljše, ampak se res ne smem hvalit, ker je potem hitro kaj narobe. Lep dan tebi in vsem ostalim Dušanka

Elen  

član od: 5.9.2005

sporočila: 201

26. okt 2005 7:37

Dobro jutre punce. Se mi zdi, da je za vas, ki ste se danes že javile kar že dober dan. Kako vam uspe biti takooo zgodnje?? Ja, jaz vas še vedno samo spremljam, berem in seveda držim z vami. Moj čas pride po praznikih. Da se vam pridružim, moram še ves tale forum prebrati. začela sem že, malo si zapiskov delam, da potem ne morim za vsako nevednost. Sicer imam namen tole držat le kak mesec, ker ne rabim izgubiti veliko, vendar opažam, da so mi kar na enkrat vse hlače precej obtisnjene Le zakaj...verjetno ne zanm več prati in se vse skrči... Lep ter predvesm uspešen dan vam želim, pa en koš železne volje. Punce, zakon ste!!! Elen

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

26. okt 2005 7:42

Dobro jutro vsem! Kako ste zgodnje,Helena KAPO DOL,da tečeš ob taki uri,meni se še opoldan ne ljubi.Dušanka upam,da se le počasi ta tvoj šen poslavlja,saj ga gostiš že dovolj časa.Tejčica vidiš takšne smo mame,najraje vse skrbi obesimo na svoja pleča,samo,da naši dragi ne trpijo.Želim ji vse najboljše in hitro okrevanje.Včeraj sem v Jani prebrala kako je shujšala novinarka Vida Petrovčič,se mi je že na tv videla nekam drugačna,ampak je sklatila 20 kg po Montiju.Torej smo z ločevanjem živil res na dobri poti,da se oklestimo te tolšče.Danes imam OH upam,da ne bo tako kot prejšnji teden,ko je ratal OOOOHHH. Je treba delat... Lepo se imejte,veliko se smejte pa čim manj jejte jesen

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

26. okt 2005 8:13

Hojla! Da se še jaz malo javim, da vidite, da sem še z vami. Moj krog 3MD je čisto v malori. K sreči sem šele začela, tako da se moram resnično spravit v red. Tudi jaz se veselim srečanja v Celju. Na koledarju je en velik krog okrog 18.11. Danes je res malo boljši dan, je že sonček, ki nam dvigne razpoloženje. Danes imam OH dan, pa bom sina nahecala, da bo skuhal za kosilo zelenjavo v voku. Danes je doma, pa je obljubil, da bo on glavni kuhar. Se že veselim. Zelo dobro se znajde v kuhinji. Vsem čestitke, ki ste pridne pri dieti. Dušanka, upam, da so bolečine že manjše. Drži se. Naši mamici pa najlepše želje za novega družinskega člana. Vsem pošiljam en velik koš sonca, pa lepo se imejte in glavo gor. Čauči! Gobica

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

26. okt 2005 8:57

Dobro jutro..še ena sadna se javlja! Ravnokar sem pojedla banano, za kosilo bom pa solato z rukolo...za večerjo pa pečena jabolka. Jutri me pa čaka drugi vodni dan, se že danes psihično pripravljam, upam, da mi uspe tako kot prvi, ki sem ga prestavljala, se ga zelo bala, no na koncu sem ga pa uspešno prestala. Lanes poročaj, kako gre danes tebi na vodi! Majdad tudi v mojem imenu lepo pozdravi Marjanco in ji sporoči, da komaj čakamo, da se vrne med nas. Očitno nam je Migla poslala malo sončka, da bomo boljše volje. Tudi jaz imam knjigo od Judy Mazel in sem enkrat malo poiskušala po njej hujšati, vendar mi nekako ni šlo, pa še sredi zime sem se to spomnila, ko je sadje hudičevo drago, po tej dijeti moraš pa res ogomno sadja pojest. Mam tudi Montignacovo knjigo Jem torej hujšam, ki mi je precej bolj všeč, preikusila je pa še nisem. Dušanka me veseli, da je vsaj malo bolje, držim pesti zate, da čimprej ozdraviš. Punce super ste. Prav polepšate mi dan, ko vas zjutraj takole berem, me je kar groza praznikov, ker doma nimam neta in sem odrezana od vas. Sem ga že zdavnaj naročila, pa mi ga še vedno niso prišli priklopit. Moram malo poklicat, kaj se dogaja, ker bi vas tako rada tudi med vikendi brala ter klepetala z vami. claudia12

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

26. okt 2005 9:44

Punce ki smo trenutno zainteresirane za naše srečanje: 1.Tuna, 2.Marjanca, 3.Helena, 4.Marjetka Cvetka, 5.Bonaca, 6.Claudija, 7.Majdad, 8.Lisička, 9.Rožica, 10.Smile 28, 11.Robida, 12.Jaca, 13.Encijan, 14.Picika, 15.Tejčica, 16.Lanes, 17.Sarica, 18. Rmeli Evo vedno več nas je jupiii....Punce preverite če ste vse napisane, če slučajno katera manjka, ali je napisana katera, ki je ne bo... Lanes me veseli, da ti je uspelo...se res lahko dobimo drugi teden, mislim pa da bomo morale iti v Kitajsko na Teharje, ker pri Kladivarju nič ne kaže da bo kmalu odprta... Sarica seveda se te spomnimo...le pogumno naprej... Tejčica ti le pridi, da spoznamo še tvojo simpatično pojavo.... Riba-ribica a se nam boš tudi ti pridružila... Meni pa moja dieta uhaja izpod nadzora, dva dni jem dietno pa 3 dni preveč, pa spet dva dni dietno, pa dva dni nenormalno...pa en dan dietno....itd. se vrtim v začaranem krogu... LP tuna Sporočilo je spremenil(a) tuna dne 26. okt 2005 11:57:38

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

26. okt 2005 9:51

Hojla! Pozdravljene punce! Kako,kaj? Jaz sem odlično,nič ne grešim,super se počutim. Rožica,sej bo,slejkoprej se slabe stvari končajo in v naše življenje posije sonce.Tiste tri kile,eh,pozab mal nenje in se ne obremenjuj z njimi.Mogoče ravno zato ne grejo dol,ker si jih tako močno želiš sklatit. Super,da smo dobile maskoto,kajne.Tuna,men kar napiš Marjetka gor,ker za cvetko ni več prostora. Najlepša hvala Bojanu in Jerneju,da sta se potrudila za nas in seveda tudi ne bi imele nič proti,če bi se nam na srečanju pridružila,saj se ne bomo pogovarjali samo o hujšanju! Sarica,seveda se te spomnimo,lepo da si se oglasila.še lepše.če se nam boš pridružila. Čestitam,da ti je uspelo spravit diplomo skupaj! Hema,nič hudega,če si polento jedla včeraj,danes normalno nadaljuj naprej.Kar privošči si testenine ali pa polento. Helena,Dušanka,vidve sta pa tako zgodnji,a vidve slučajno sončka prižgeta.Tukaj na forumu sigurno! Pa držim pesti za vse sadne! Lanes,suuuuuuuuuperrrrrrr da boš z nami,juhuhu!To mi delaj! Komaj čakam! Bonaca,od kod jih pa stresaš. Jo,tak ste fajne,da komaj čakam,da vas srečam! Pa še B dan imam takrat. Tejčica,tvoja mama je pa od sile,kar tako na skrivaj vam uide v bolnico.Želim ji čimprejšno okrevanje! Claudija,ti pa kar poklič une,da ti pridejo priklopit net,pa pošteno jih skregaj,kaj si mislijo. Mejte se lepo! Marjetka cvetka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti