10. apr 2013 18:00
Danes je polna luna in hkrati imam vodni dan
Sej se da ni panike...
Šarmanten
10. apr 2013 18:00
Danes je polna luna in hkrati imam vodni dan
Sej se da ni panike...
Šarmanten
11. apr 2013 1:31
Oooo, Šarmanten , kje si pa izgubil tist "poljub na roko", čokolade in pir? (za tiste, ki ne veste: s temi besedami in še nekaj njih zraven je nekoč tale gospod pozdravljal tukaj )
Ognjič
11. apr 2013 10:26
Ognjič je napisal/a: |
Oooo, Šarmanten , kje si pa izgubil tist "poljub na roko", čokolade in pir? (za tiste, ki ne veste: s temi besedami in še nekaj njih zraven je nekoč tale gospod pozdravljal tukaj )
|
Kako lepo je to prebrat, videt ,da se me še katera dama spomne
Ognjič moj poklon ,poljub na roko in v pozdrav
Šarmanten
11. apr 2013 10:48
ja, kako se te ne bi spomnila, poleg tega si še Lindt čokolade delil .
Ognjič
11. apr 2013 11:39
pozdrav
moj je pa danes 1. dan - upam pa da ne bom obupala , delam na - 5kg
pozdrav sotrpinke
priv
priv
12. apr 2013 9:59
Brez Dragi moji "ločevalci",
težko je začeti in se disciplinirati, malo je pa lažje, če lahko komu malo "pojamramo", si sposodimo ideje za obroke in se spodbujamo. Zato sem se odločila, da se bom pridružila vaši debati
Danes je moj 2. dan (no, 3., ker sem začela kar s sadno-zelenjavnim, ampak to štejem kot dan 0 ). V 90. ih dneh je moj cilj minus 20 kg. Upam, da mi bo z veliko vztrajnosti, discipline ter tudi telesne vadbe uspelo.
Se ob priliki oglasim, zdaj pa na obrbitrek, da oddelam mojih 50 min - tolk časa traja epizora Game of the thrones - če kdo spremlja Brez telovadbe, ni serije - motivacija pa to ... upam, da čim dlje zdrži ...
Lep pozdrav,
Špela
12. apr 2013 10:51
prvi dan minil , danes 2. dan in sicer
zajtrk : 1 jabolko
malica: suhi ananas - zelo malo ker je zelo kaloričen
kosilo: paradižnikova omaka ( ostali še čufte ) ter pire krompir
večerja: bomo pa še videli
spelca56 smo skoraj skupaj glede začetka tako da si bove lahko malo v oporo, ker jo bom jaz kar potrebovala verjetno
priv
priv
13. apr 2013 9:39
Jah, komaj začnem, pa že grešim - ampak ni bilo sile (pirini kosmiči z mlekom poleg kromipirjeve juhice včeraj na Š dan). No, bom pa danes in JUTRI še toliko bolj pridna pa bo ...
Drugače pa včeraj:
Š-dan: 2 jabolki, suho sadje, zeljno-krompirjeva-korenčkova juhica (tako za kosilo kot večerjo).
Danes pa OH-dan
2 jabolki, surovo korenje, polnozrnatne testenine z ohrotom in drugimi zelejnavnimi ostanki iz hladilnika, za večerjo pa http://www.kulinarika.net/recepti/1501/sladice/bananine
Komaj čakam jutri pa? Hmmm ....
Uspešno vsem ločevalcem, ki še vztrajate!
Lp,
Š.
15. apr 2013 13:24
No, z današnjim dnem se vam ponovno pridružim. Upam in želim si da bi šlo.
V prvem poizkusu sem zgubila okoli 13 kg, v drugem poizkusu sem kmalu odnehala, zdaj grem v tretji poizkus. Upam da uspe.
Tako da danes so na vrsti beljakovine. Za zajtrk je bilo sadje, en kos, vmes tekočina, pa kava z mlekom, za kosilo pa puranje meso na žaru pa solata. Za večerjo pa ponovi vajo.
Posladek: pol ure orbitreka
barbay
16. apr 2013 9:54
Tudi jaz imam podobne izkušnje kot ti, Barbay - pri prvem poskusu pred leti minus 15 kg, pri drugem prekmalu odnehala, žal sem zaradi lenobe dobila nazaj vse in še kaj ... zdaj pa verjamem, da mi bo uspelo ...
In včeraj bila pridna na b-dan, danes bodo pa jabolčka zjutraj ter rižota z divjimi šparglji (za kosilo in večerjo). Pa posladek tudi pri meni orbitrek ...
Lp,
Špela
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Marmorni sladoledni sendviči
Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla