1. avg 2012 19:42
No naj vas pozdravim in zaželim čim uspešnejše na vseh področjih. Jaz sem že več kot eno leto na vzdrževanju in naj vam zaupam, da mi gre zelo dobro. Vse je samo v glavi. Ko se za nekaj človek odloči, pa naj bo to gradnja hiše, nakup avta, barvanje stanovanja ali ta ločevalna dieta....vse je možno, odločitev pa je najvažnejša.
Mene osebno več ne premami nič...ma čisto nič...ker sem se tako odločila. Pa naj grem na piknik, poroko ali pa kar tako v gostilno, vedno sama izberem, kaj bom dala v usta.
Vendar nikoli več ne zmeljem vsega skupaj! Če mi diši meso, potem jem meso in zelenjavo na vse možne načine...ali pa mi zadiši krompir, potem pa njega pojem z zelenjavo oziroma solato....prav tako makarone in še vse drugo. teža stoji že več kot eno leto na -23kg in tako je prav. Migam svojemu telesu primerno...jem pa od 4-5 obrokov na dan.
No za v jeseni pa sem se odločila, da želim izgubiti še nekaj kilc in jih tudi bom, ker bom vzrtajala na ločevalni. Zdaj pa sem pač na vzdrževanju in naj vam povem, v začetku ni bilo enostavno in lahko. Ampak če narediš klik v glavi in se za nekaj odločiš, potem to gre in gre in gre...potem pa dobiš taki zanos in elan, da se je vredno potruditi in vztrajati.
Zato punce...katera se je odločila ali pa še premišljuje kaj in kako...gremo v jeseni v akcijo!!!
Kyara