6. mar 2012 18:02
A mogoče katera ve, kdo je začel z idejo za 90 dnevno ločevalno dieto?
Vanja
6. mar 2012 18:02
A mogoče katera ve, kdo je začel z idejo za 90 dnevno ločevalno dieto?
Vanja
6. mar 2012 19:59
Breda Hrobat in Mojca Poljanšek sta, kolikor vem, prvi v Sloveniji objavili to dieto v knjižici. Sama ideja pa je že zelo stara, enih 100 let približno in izvira iz ZDA.
Naj me kdo, ki več ve o tem, popravi, če se motim.
rosie
7. mar 2012 11:20
oj
jaz vem samo to, da deluje v dveh mesecih sem - 10 kg in zelo vesela, še 5 jih bo potrebno sklestit in bom kot rožica
"PETJA"
7. mar 2012 14:20
Samo to vam povem, da ne boste preveč razočarane - ko nehate z ločevanjem živil, pride vse nazaj. Sama sem shujšala za približno 10 kg, držala sem se še celo malo dlje, ravno zaradi bojazni, da se vse povrne in res sem v kakšnem letu dobila vse nazaj. Ni pa priporočljivo, da bi tako jedel vse življenje-to mi je rekla osebna zdravnica. Odločitev je pa vaša.
JJ
7. mar 2012 19:28
Če bom sploh kaj dobila dol pa magari le za 1leto - bom prav srečna! :) Tudi če potem dobim nazaj nekaj. Samo da vidim, če mi bo uspelo kile dol dobiti, potem se več ne bom bala kg, saj bom vedla kako se boriti proti njim.
danes sem šele 4.dan - ja šele začetek. Cel dan sadje. Paše jest sadje.
LP
Mandica
27. mar 2012 10:19
Mah. Jaz sem leta 2006 s to dieto shujšal za 23Kg. Na začetno težo sem prišel spet po 5ih letih, pa se nisem nič ćuval. To je pri vsakem drugače. Odvisno od starosti in načina življenja.
Sedaj sem spet na tej dieti in sem dal dol že 21Kg. Tokrat imam namen it še par kil več dol. Potem sem pa za nekaj let spet dober. ;)
10. apr 2012 21:50
Hje... jaz sem po 20 dneh pustila dieto- vzrok zradi sladoleda kr sem se pregrešila pol pa sem rekla, dost mam. :))
Mandica
14. apr 2012 6:47
Škoda. Jaz sem od 90dni vsaj 30 grešil. Največkrat s pivom. Pa je šlo vseeno.
sonic
25. apr 2012 8:46
pomojem je odvisno od vsakega posebej kolk se bo zrediv nazaj.jaz sem se v 90 dneh pregrešila največ šestkrat,izgubila 18 kg. in v dveh letih so mi kile nihale dve gor-dve dol,nič se nisem pazla ka jem,v nosečnosti sem se zredila za 24 kg. sem bila noseča z dvojčkama,zdaj po 20 mesecih imam odveč 6 kg. jaz še grem enkrat na dieto in bom vidla kako bo zdaj,pričakujem pa da bo šlo bolj trdo dol.
veliko uspehov še naprej,ne obupat
lp
jasmina83
25. apr 2012 10:25
Tudi jaz se kdaj pa kdaj pregrešim, največkrat ko smo povabljeni na kosilo in ne kuham sama. Mislim, da v mejah normale ni nič narobe, če pa bi se vsak dan pregrešila za liter sladoleda, bi bila slika drugačna. V mesecu in pol sem izgubila 8kg, več jih niti nočem. Je pa shujšal tudi mož, čeprav se diete ne drži-razen kosila in večerje, ker skuham za oba enako, pa še tu lahko kaj doda, kar jaz tisti dan ne smem.
Jasmina83-meni je po porodu šlo še hitreje, mogoče tudi zaradi malo več gibanja kot običajno. Držim pesti!
f0rkKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z morskimi sadeži
Odlično hitro kosilo