20. jan 2012 8:32
Oj, Jatija,
njoke lahko ješ na OH dan.
LP
top.verbena
20. jan 2012 8:32
Oj, Jatija,
njoke lahko ješ na OH dan.
LP
top.verbena
20. jan 2012 9:27
Jatija, jaz uvršam njoke na šktobni dan. Njoki so iz krompirja, kar je škrob.
Danes pa ponovno vitamini na 100 in 1 način .... Jedla bom juho iz buče; sadno solato iz ananasa, nekaj mandljev, jabolka, kivija in pomaranče; pa kašno pisano solato kjer nebo manjkalo tudi kislo zelje.
Pa lep vitaminski pozdrav,
SINDY
20. jan 2012 10:46
živjo,
dones pa sadje njamski se mi zdi, da mi je ta dan še najboljši, obožujem sadje in zelenjavo.
Včeraj sem se vagala, po desetih dneh je šlo dol 2do3kg, sicer se počutim odlično ob teJ hrani, sem pa malo razočarana, ker nekateri, ki jih poznam ali po forumih pravijo, da grejo oz so šli dol po 4 ali 5 kg v desetih dneh.
A se vam zdi to 2-3kg vredu?
A imate kakšen dan krizo? Men je najbolj grozen OH zvečer, ker nisem ljubitelica sladic, pol se pa dve uri izmišljujem kaj bi jedla na koncu pa pristanem na jabolku ah sej bo
no lepo sMEJTE
"PETJA"
20. jan 2012 19:25
Da se pofočkam...Jutri začnem tudi jaz
Sem bila že enkrat na 90-dnevni, pred 4 leti in mi je uspelo shujšat 10 kil v 1,5 mescu, brez telovadbe . No sedaj je zaloge več in se bo treba bolj potrudit.
A ve pijete juho po obroku na proteinski dan?
darjao.
21. jan 2012 10:48
Me veseli darjao da nas bo še več in boš nam ti lahko povedala kakšen koristen nesvet,za sebe moram povedati da ne pijem juhe,že prej nisem bila ljubiteljica juh,zdaj pa kar pozabim na njo!
Tudi pri meni se izguba kilogramov giblje med 2 in 3kg,se mi pa zdi da je pas manjši,
no danes gemo na juriš na meso.....
lep dan
jatija
21. jan 2012 11:09
Sem brala na FB, da je vroča juha ali čaj (po novem je tudi to ok ) po obroku dobra, ker nekako spira maščobo... obrazložitev je bila nekako takšna: Lažje opereš mastno posodo z vročo kot s hladno vodo.
Vir: https://www.facebook.com/90dnevna.locevalna.dieta
darjao.
21. jan 2012 11:33
Jest tud pozabljam na juho, oziroma se kosila tolk najem, da ne morem še juho spit, bom pa zdaj probala vroč čaj,
sem tudi sama prebrala komentar na facebooku in se mi zdi smiselen.
Lahko bi šlo pa kaj več dol....za motivacijo
Danes pa zrezek z kislim zeljem mmmmm, že pošteno lačna, še prej pa en kaki
"PETJA"
22. jan 2012 7:25
pozdravljeni
z dieto sem pričela 2. 1. 2012. Sicer sem si dieto malce prilagodila, brez vseh grehov. V vsem tem času nisem imela potrebe po sladkem zato nisem pojedla nobene slaščice niti na OH dan ne. Pojem pa ogromno sadja, tudi popoldan in zvečer. Tehtnica pa kljub temu da moram shujšati 30+ kaže manj le 2 kg.
Vagam se vsak dan pa gre kakšne dkg dol, naslednji dan toliko ali malo več gor. Skratka razmišljam ali je dieta sploh primerna zame
Kristina
22. jan 2012 8:08
kkristinak je napisal/a: |
pozdravljeni z dieto sem pričela 2. 1. 2012. Sicer sem si dieto malce prilagodila, brez vseh grehov. V vsem tem času nisem imela potrebe po sladkem zato nisem pojedla nobene slaščice niti na OH dan ne. Pojem pa ogromno sadja, tudi popoldan in zvečer. Tehtnica pa kljub temu da moram shujšati 30+ kaže manj le 2 kg. Vagam se vsak dan pa gre kakšne dkg dol, naslednji dan toliko ali malo več gor. Skratka razmišljam ali je dieta sploh primerna zame Kristina
|
Mogoče ne bi smela pojest toliko sadja. Drži se diete tako kot je predpisana, ker možno, da zaradi sadja kalorično poješ preveč in sadje je polno sladkorjev. In pij, pij vode na hekte!
Preživela prvi dan... nalila sem se z ogromno vode in sem bolj težko zaspala, ampak to so samo začetne težave
Danes študiram ali bi pečen , ali rižoto z .
Go from to
darjao.
22. jan 2012 9:48
Kristina, ti pravzaprav ves čas kršiš dieto. Smisel diete je, da se strogo ločuje posamezne sestavine hrane. Ti pa ves čas v beljakovine in škrob tlačiš OH iz sadja. Predvidevam da to počneš ker si lačna - poskusi več piti, recimo zeleni čaj, ki zmanjšuje lakoto. Še bolje je, da se ob napadu lakote odpraviš malo ven, stran od kuhinje in hladilnika.
Tudi tehtat se nima smisla več kot enkrat na teden. Telo enkrat zadržuje vodo, drugič ne, teža niha, slaba volja se pa nabira.
LisaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Metuljčki s paradižnikovo omako
Moj domači kruh