Ločevanje živil 90. dni - 5. del

slana  

član od: 15.2.2010

sporočila: 4

16. feb 2010 21:25

Tudi jaz mam danes sadni dan. Je pa minil brez kakih posebnih težav, sem mislila da bo hujše. Za kosilo sem si naredila pečene banane (z rozinami namočenimi v sok pomaranče in posutimi z orehi), so ble zelo dobre in sem si jih še za večerjo pripravila. Onija, še malo pa boš na koncu! Bravo!!! slana

barbay  

član od: 4.1.2008

sporočila: 202

16. feb 2010 21:40

Onija čestitke. Ostale imamo pa še kar veliko dni do konca. Ampak saj bo. A ne? Zdaj sem bila dobro uro na orbitreku. Danes sem bila pa na krompirju in zeljčku. mmmmm dobro. Uživajte. barbay

Edija  

član od: 28.3.2009

sporočila: 26

17. feb 2010 8:12

Jutro! Evo mene v službi..pri kavi...danes z mlekom, ker mam beljakovinski dan:))) včrej dve uri na fitnesu:)))) Sem pa zvečer pojedla dve pomaranči (iz Hofra) in mi je blo ful slabo..tut mali (2) je bruhal..ne vem a so ble s čim čudnim špricane ali?! Nikol ne kupujem sadja tam...ne vem... Danes mam pa ribico...najbrž losos na zelenjavi...mmmm Se pišemo! Edija

onija  

član od: 21.11.2004

sporočila: 99

17. feb 2010 13:20

Tudi jaz čestitam vam vsem, ki vztrajate. Je težka, ja. Ampak zdaj imam pa drug problem. Kako naprej

Kako ste nadaljevale tiste, ki ste končale s I. delom 90-dnevne ločevalne? Mislim na naslednjih 90 dni...

V glavnem, danes je dan D (D kot recimo 90) in jutri je nov dan , ko bo vaga povedala svoje.

onija

andreja č.  

član od: 3.4.2006

sporočila: 587

17. feb 2010 21:07

Najprej čestitam k uspehu, da si šla pogumno skozi vseh 90 dni, sedaj se dobi tudi nadaljevanje še za 90 dni, lahko se pa enastavno isto prehranjuješ še naprej. Mislim da je fora v nadaljevanju, da imaš vse po 2 dni. Dva bni beljakovine, 2 dni OH , 2 dneva vitamine... Jaz pa jutri začnem. Sem danes že nabavila precej sadja, naredila solato s feta sirom, paradižnikom in papriko za kosilo. Ker ga nesem s seboj v službo. Pa še 2 pomaranči za zajtrk, pa ena doza kave, le mleku v njej se ne bom odpovedala. No, draga moja Karnak, pa začnimo... andreja č.

Blazka73  

član od: 11.10.2009

sporočila: 6

17. feb 2010 21:59

jaz pa se že dolgo odločam za začetek ločevalne,jutri 18.2 pa gremo nad teh 10 kg. ,katere bi rada stopila .poročam rezultate in počutje . Blazka73

karnak  

član od: 24.10.2006

sporočila: 702

18. feb 2010 7:11

Dobro jutro.

Evo mene z vami 90 dni. Kot sva rekli, andreja č., začneva. Se zelo veselim, da sva skupaj. Jaz že pijem jutranjo kavico, seveda brez mleka, ker ga od prejšnje ločevalne dijete iz pred 4. let, ne pijem več. Odlično se počutim brez mleka v mojem življenju.

Bravo Blazka73, smo slupaj.

Onija, dieta po 90. dneh se nadaljuje tako, da za zajtrk še vedno ješ samo sadje, ostale obroke pa normalno. Lahko se pa motim, rajši preveri in kasneje poročaj.

onija  

18. feb 2010 8:47

To za sadje zjutraj vem, mene bolj "muči" ostalo. Zdaj imam že skoraj maničen strah, da se bom zredila nazaj. Jaz sem mleku v kavi tudi nisem odpovedala in je ravno tako šlo dol. Za tisti 2 kavi na dan res nima smisla. Sem pa opazila, da mi beljakovine škodujejo. Vsakič, ko sem imela mesni dan sem šla gor pol kile, ki sem jih sicer potem tudi takoj izgubila, ampak se mi zdi, da mi je to zaviralo hujšanje. Tako sem se odločila, da bom meso probala jest 1x tedensko.Razmišljam sicer, da si bom ogledala prehrano po krvnih skupinah, pol bomo pa vidli kaj se bom odločla. Ker nisem še končala. Preveč robe se je nabralo v 15-ih letih zakona.

Izkupiček po devedesetih dneh pa znaša skupaj izgubljenih 14,7 kg. Lahko trdim, da sem s sabo zelo zadovoljna . In punce in fantje ... Občutek je fenomenalen!

onija

Sporočilo je spremenil(a) onija dne 18. 2010 08:48

zakosek  

član od: 25.10.2007

sporočila: 27

18. feb 2010 12:58

ima kdo kake iskusnje z prehrano po krvnih skupinah. Čez zimo premalo gibanja,sedaj moram nekaj narediti zase. Moram izgubiti pez kilc.A to so težke kile. zaki

onija  

18. feb 2010 20:11

mislim, da bo bolje, če odpremo novo temo na prehranjevanje po krvnih skupinah, da ne mešamo dveh različnih stvari. Jaz jo že prebiram in, če v iskalnik vpišeš prehranjevanje po krvnih skupinah ti takoj vrže ven pravi zadetek kjer je vse lepo napisano. Samo svojo krvno skupino moraš poznati.

onija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti