20. jan 2010 21:27
Vse naj,naj Naja!Saj bo šlo počasi,je nekaj vredno tudi dejstvo,da če kile stojijo,vsaj gor ne gredo.Orbitrek me še zmeraj pogreša. gardelin
20. jan 2010 21:27
Vse naj,naj Naja!Saj bo šlo počasi,je nekaj vredno tudi dejstvo,da če kile stojijo,vsaj gor ne gredo.Orbitrek me še zmeraj pogreša. gardelin
21. jan 2010 7:37
pri meni pa sadni dan tako da bo danes boljši občutek zaradi včerajšne večje količine sladkega, ampak bo že.......... NAJA tako kot je napisala KATKA začni znova in boš videla da bo je pa res težko če so kakšne zabave vmes.....ampak če s potem dosledno držiš ne more biti kaj velike škode... veliko užitkov priv priv
21. jan 2010 7:54
hvala vsem za lepe želje... Tako, vlile ste mi voljo...in danes imam sadni dan Tudi jaz sem že po prvem tednu opazila spremembe...in res škoda bi bilo da zaj.....vse...bom zbrala pogum in ponovno začela.....danes imam sadje NAJA74
21. jan 2010 9:40
tako NAJA pogumno imam tudi jaz danes sadje ampak me tolaži ker si bom za kosilo naredila šampinione( kar ocvrte pa čeprav jeto prepovedano ), ampak malo je treba grešiti jaz še en teden potem pa najhujše in sicer 29.1 imam vodni dan pozdrav priv priv
21. jan 2010 10:40
Jaz mam tudi danes sadni dan .Nisem vedela ,da si lahko naredim gobe ,jih bom jaz tudi sam pražene. kriznana
21. jan 2010 12:39
Priv, res se hitro bliža ta vodni dan! Jaz pa ga imam na 1.februar, pa še izpit na faxu imam tisti dan popoldne, tako da ne vem kako bom vzdržala!!! Nekaj bom morala pojest če ne zaradi drugega pa zaradik kruljenja po želodcu, da ne bo drugih motilo! Sej vem da je vsak izgovor dober ampak že v naprej vem da bom grešila, ker bom živčna in lačna (zmeraj ko imam kak izpit, se učim ali je na vidiku kaj pomembnega sem jaz lačna-skos, ravno obratno od večine, ki takrat ne more jest, niti pit niti nič!) Zdej ko se doma učim sem vsak večer ful lačna, tako da si potem lakoto tešim z čajem in pa z kakim oreščkom! Kakšen predlog za moj vodni dan? Kaj pojesti pred izpitom, da ne bom lačna? Hvala! 1katka1
21. jan 2010 13:41
katka, tudi pri meni je bilo tako, da ko sem se učila da bi ful padel sladkor in sem morala pojesti kaj sladkega. tako da ne vem kaj boš naredila tisti dan. mogoče bi bilo bolj, da si ga prestaviš na naslednji dan, ker drugače ti lahko pade koncentracija na izpitu pa še pop ga imaš priv priv
21. jan 2010 13:41
si mislite pozabila sem na vodni dan in sem že lepo splanirala da mi na nedeljo ko bomo imeli r.d. pride meso. Pa nič zato bom pa v ponedeljek imela vodni dan. Po teh kombinacijah hrane sem prišla do spoznanja da mi sploh ni težko biti cel dan na vodi samo ne smem v kakšno restavracijo ali pizzerijo. gercar
22. jan 2010 8:12
Ja verjetno bom res vodni dan zamenjala z mesnim dnem in potem naslednji dan samo vodo! Pol pa seveda normalno naprej! Danes pa spet sladko!! No za kosilo pa bom en velik kos kruha (domač z semeni) namesto ciabate! Popoldne pa bom pekla rulado, pa verjetno še lunce,... če bo kaj koristnega ratalo pošljem kako fotko! Pa vikend je pred vrati,... 1katka1
22. jan 2010 9:01
blagor se tebi katka da si na sladkem jaz imam danes meso priv privKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cmočki šarenke v žametni bučni juhi
Moj domači kruh